Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ez a ruha?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez a ruha? Örömanyáé lenne.

Figyelt kérdés

[link]

Nekem tetszik (én vagyok a menyasszony), anyukámnak is, de a nagynéném szerint borzalmas, divatjamúlt...

Légyszíves na azt írjátok, hogy mindenki azt viselje amiben jól érzi magát, hanem a véleményeteket a ruháról. Köszi!

2011. aug. 4. 17:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

17:29-es vok, önmagában az hogy nem olyan karcsú még nem gond, de ha nem szereti a lábait nah igen akkor ahogy írtam is, mondhat a nagynénéd akármit, úgyis azt veszi fel, ami neki kényelmes.

De ugyanilyen stílusú ruhák hosszított fazonban is vannak pl.:

[link]

Most csak a fazont nézd ne azt hogy vékony-e vagy sem, lehet nem testhez simuló ruhája is és fölé egy boleró, vagy kabát.

2011. aug. 4. 17:42
 12/20 A kérdező kommentje:

17.33-asnak még: én is azt szeretném, hogy jól nézzen ki, csak azt mondtam hogy nem szeretné a lábát mutogatni :)

Amúgy, ez nem lesz exluzív esküvő, és azt sem akarom, hogy Anya valami olyan ruhában feszengjen a kedvemért, amit egyébként sosem venne fel.

2011. aug. 4. 17:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon nem tetszik.

Amit a 17:42-es linkelt az viszont nagyon jó!

2011. aug. 4. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link] (mondjuk más színben)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

stb stb

Ha valamelyik tetszik elviszitek a képet egy varrónőhöz és az megcsinálja szépre.

2011. aug. 4. 18:00
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
A17.33-as vagyok.Picit félre értettél...csak a ruha volt exlusive(ami alatt azt értettem,hogy nem olyan,amit mindennap felvesz az ember)kb. mint amit már linkeltek(nadrág kosztüm).Különben az én esküvőim se voltak "exlusive" mennyegzők,konkrétan a 2.-on 14-en voltunk...és az én Anyukám sem olyan,mint a model,aki bemutatja a ruhákat(ettől függetlenül nagyon csinos)
2011. aug. 4. 18:06
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Még annyit,hogy amilyen ruhákat belinkeltek-bár nekem nagyon tesztik,és Anya id oda lenne érte-sokkal exluzívabb,mint amit Ő viselt.
2011. aug. 4. 18:08
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon szép ruhákat mutattok!

Nem akartalak megbántani, csak nekem az exkluzív szó valami nagyot, csillogót, hivalkodót idéz.

2011. aug. 4. 18:12
 18/20 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Nem azt mondom, hogy innen vegyétek csak ötletként linkeltem be, fazon, szín stb...

Mondjuk a ruha nagyon sok mindentől függ: anyukád stílusától-fiatalosabb/idősebb anyukád, hajszín, alkat, mondjuk azt írtad, hogy hosszabb fazonú kell a lábai miatt!

Hogy válaszoljak a kérdésedre szerintem nem rossz a ruha ami mindkettőtöknek tetszik! Ha fölpróbálta már és jól áll neki, akkor szerintem teljesen vállalható a ruha! :)

2011. aug. 4. 19:51
 19/20 anonim ***** válasza:
nekem tetszik.34f
2011. aug. 4. 20:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Az általad linkelt ruhával az a gond, hogy tényleg nem egy újmódi divat, főleg mert pár éve minden második középkorú nőn ilyen volt, szóval nem egy örömanyához illő. Nem a fazonnal van a baj, hanem a színekkel. Kicsit modernebb zakó és egy szép egyszínű szoknya nagyon jó választás lenne.
2011. aug. 4. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!