Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vőlegény borostásan vagy sima arccal?
Mi úgy csináltuk, hogy megborotválkozott két héttel az esküvő előtt. (Szerintem neki nagyon rosszul áll a borotvált arc), megnéztük, hogy hány napos borosta áll neki a legjobban, és annyi nappal az esküvő előtt borotválkozott.
A képeken nagyon jól néz ki, még soha senki nem mondta, hogy furcsa lenne, hogy nem sima arccal fotózkodott.
A természetesség a lényeg, hogy ne akarjon az ember az esküvőjére hétköznapi önmagából teljesen kivetkőzni. Ha ő borostás mindig, akkor legyen aznap is olyan. :)
(OFF: A nők sminkjére, hajviseletére szerintem ugyanez vonatkozik, természetesen legyen alkalmi, de ne akarjon teljesen máshogy kinézni, mint amilyen a mindennapokban! Nekem pl. nagyon fura, miért akar egy szögegyenes hajú hölgy az esküvőjére loknikat, s fordítva...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!