Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek árulkodó-e bármennyire is, ha 7 év után még szóba sem jött az esküvő, és nem volt eljegyzés sem egy pár között? F 32, N 25
Hát köztük voltak már gondok régebben más lánnyal. A magánvéleményem az, hogy inkább a kényelmesség, a megszokott állapot áll a háttérben a pasinál, persze nem látok a kapcsolatukba annyira.
A lány már nem tanul.
Szerintem annyira nem meglepő. Főleg manapság, hisz sokan "csak" élettársi viszonyban élnek.
Egyébként mi most megyünk pont két olyan lagziba, ahol kb. 8 éve vannak együtt a párok!
Egyszerűen csak nem kapkodták el. Egyetem, munka, egzisztencia, lakás és utána a lagzi. Elvileg ez lenne a normális!
Hát én meg most ősszel leszek 10 éve együtt a barátommal,és még csak össze se költöztünk! Na erre mit lépsz? :DD
28/N
A 7 év alatt már tudniuk kell mit akarnak.
A lány még fiatal, így ha jó a kapcsolat még esélyes hogy együtt maradnak és terveznek.
De ha kihűlt esetleg külső személy is közbelépett (mint olvastam) hát necces.
Hát a külső személy az pár éve volt, azóta nem tudom , mi van.
Igazából azért érdekel a téma, mert mostanában sorra mennek férjhez a csaj ismerősei , az esküvőkre ugyebár együtt mennek a pasival és ilyenkor belegondolok, hogy náluk még lánykérés sem volt.
A pasi egzisztenciája már megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!