Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettesben tartott esküvőt utólag hogy jelentsünk be?
Ezúton értesítem minden kedves rokonomat, barátomat hogy én Xy. Xy-nal x-én, a x házasságkötö teremben ennyi órakor házasságot kötöttünk. Szeretnénk, ha csendes örömünkben, boldogságunkban osztoznátok.
És mellé kellene skennelni az esküvői fotót, és egy kis helyes verset.
Nekem ez az idézet tetszik,talán kicsit ide vág:
Akkor még nem fogtam fel, hogy ez a pillanat valaminek a kezdete volt, hogy minden egyes döntés egy újabb döntéshez vezet majd, aztán még egyhez és még egyhez. Végül egyetlen, lényegtelennek tűnő döntés végiggyűrűzik az egész életünkön. Nem tudtam, hogy ez a pillanat meghatározza majd az életemet.
Ezzel nem azt mondom,hogy lényegtelen volt,hogy házasságot kötöttetek,hanem az volt lényegtelen,hogy hogy.Ha nem ilyenre gondoltál bocsi,de nagyon sokat kerestem már..
Köszönöm szépen mindenkinek,aranyosak vagytok.Most már ugy érzem legyen már tartásom,ha így gondoltuk így gondoltuk és kész:-)
Utolsó válaszolónak köszönöm az idézetet nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!