Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet venni egy vak párnak nászajándékba?
Van számítógépük? Akkor esetleg ezt:
egyes válaszadók mekkora bunkók tudnak lenni...
h lehettek ilyenek??
Van egy vak szinitársulat. Hívd fel őket, hátha lesz vmi fellépésük, amire elmehetnek. Esetleg bérlet?
Itt a link:
Amúgy a koncertjegy vagy bérlet (Opera, operett, bármilyen filharmónikusok) is jól hangzik
Igagazából én is pénzt adnék, abból azt vesznek,a mit szeretnének és nem kapnak még egy felesleges dolgot, amilyük már esetleg van.
A pénzt is lehet kreatívan adni, bár itt egy nem látó párról van szó. tehát a dekorálás gondolom kilőve.
Egy kis kütyüt ismerek, szerintem mókás, bár azt sem tudom, mennyire tudnák "használni" ők, azért nézd meg, hátha:
L/24
Egyébként bármilyen furcsán hangzik, a vakok általában szeretik a szobrokat! Tapintással ők kiválóan el tudják képzelni, milyen. Szóval valami kisebb szobor?
Változó áron kaphatók...
Mégiscsak esküvő lesz...
Ha jó ismerősök, akkor finom célzásként egy garnitúra selyem (műselyem) ágyneműt, lepedővel, meg egy pici bugyit vagy parfümöt a menyasszonynak, és hasonlót a vőlegénynek.
A nászéjszaka akkor is nászéjszaka, ha régóta együtt vannak, és ágyneműből (legalább is nálunk) sosem probléma, ha van több is.
Gondolom, már jártatok náluk, így nagyjából tudod, mi illene a lakásba, és az ilyesmi általában egyszínű szokott lenni.
Lakberendezési áruházakban is kapni, de én kínaiban is láttam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!