Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit lehet venni egy vak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet venni egy vak párnak nászajándékba?

Figyelt kérdés
Már régóta együtt élnek, tehát mindenük megvan, dísztárgyat, fotóalbumot, olvasólámpát elég bunkóság lenne (meg értelmetlen is), de akkor mit vehetnék?
2011. júl. 25. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Van számítógépük? Akkor esetleg ezt:

[link]

2011. júl. 25. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

egyes válaszadók mekkora bunkók tudnak lenni...

h lehettek ilyenek??

2011. júl. 25. 15:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy esetleg ha szeretik az operát, hangversenyt, vegyetek jegyet/utalványt nekik a MÜPA-ba vagy Operába, szép élményt szerezhettek nekik!
2011. júl. 25. 15:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Aki bunkó válaszokat ad ne feledje ő is lehet még vak. Istenem milyen emberek vannak.
2011. júl. 25. 15:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Van egy vak szinitársulat. Hívd fel őket, hátha lesz vmi fellépésük, amire elmehetnek. Esetleg bérlet?

Itt a link:

[link]

Amúgy a koncertjegy vagy bérlet (Opera, operett, bármilyen filharmónikusok) is jól hangzik

2011. júl. 25. 15:13
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, a koncertjegy, CD, hangoskönyv szuper ötlet :]]]
2011. júl. 25. 15:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Igagazából én is pénzt adnék, abból azt vesznek,a mit szeretnének és nem kapnak még egy felesleges dolgot, amilyük már esetleg van.

A pénzt is lehet kreatívan adni, bár itt egy nem látó párról van szó. tehát a dekorálás gondolom kilőve.

Egy kis kütyüt ismerek, szerintem mókás, bár azt sem tudom, mennyire tudnák "használni" ők, azért nézd meg, hátha:

[link]

L/24

2011. júl. 25. 15:18
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként bármilyen furcsán hangzik, a vakok általában szeretik a szobrokat! Tapintással ők kiválóan el tudják képzelni, milyen. Szóval valami kisebb szobor?

Változó áron kaphatók...

[link]

2011. júl. 25. 15:27
 19/21 anonim ***** válasza:
69%

Mégiscsak esküvő lesz...

Ha jó ismerősök, akkor finom célzásként egy garnitúra selyem (műselyem) ágyneműt, lepedővel, meg egy pici bugyit vagy parfümöt a menyasszonynak, és hasonlót a vőlegénynek.

A nászéjszaka akkor is nászéjszaka, ha régóta együtt vannak, és ágyneműből (legalább is nálunk) sosem probléma, ha van több is.

Gondolom, már jártatok náluk, így nagyjából tudod, mi illene a lakásba, és az ilyesmi általában egyszínű szokott lenni.

Lakberendezési áruházakban is kapni, de én kínaiban is láttam már.

2011. júl. 25. 15:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A vakok írásával kidíszítek egy porcelánt és a domborodó festékkel festenék még rá valamit.:D Amúgy ha vak lennék biztos ki nem állhatnám ha állandóan ezzel szembesítenék a sajnálattal vagy figyelmességgel.(ha már a többiek itt szentbeszédeznek)
2011. júl. 25. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!