Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kell-e vőfély, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell-e vőfély, vagy sem?

Figyelt kérdés
Kb. egy 45 fős esküvőt tervezünk a párommal. Nem igazán szeretnénk vőfélyt, ceremóniamestert, viszont nem tudom hogy hogy lehetne megoldani, hogy úgymond a népet tereljük. Gondolok arra, hogy megtörténik a polgári és utána mondani hogy akkor fáradjunk át a mulatság helyszínére. Valamint a pincéreket ki utasítsa hogy akkor most jöhet a vacsora, stb stb stb. Remélem érthető a kérdésem. Akinél nem volt vőfély, ceremóniamester, hogy oldotta meg? Köszönöm a válaszokat előre is.
2011. júl. 25. 10:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem szeretnénk vőfélyt, ilyen kis esküvőre fölöslegeges pénzkidobás lenne szerintem. Viszont jó lenne egy pár ötlet akik vőfély nélkül csinálták meg, hogy hogy csinálták...(valahogy olyan "nagyszájú" sincs a családban) kicsi a mi családunk nagyon.
2011. júl. 25. 17:30
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is kell valaki vőfély jellegű ember.

Én voltam olyan lagziban ahol nem volt, és nagyon-nagyon hiányzott, hogy nem volt olyan aki "terelte" a vendégeket.

Ha nincs rokon aki megoldaná, és nem akartok fizetős vőfélyt, akkor olyan ötletem van, hogy pl a zenekar mikrofonjába valaki bemondaná, hogy most jön a kaja meg amit be kell mondani :) Akkor kiabálós rokon sem kell, és szépen megértik majd a vendégek.

2011. júl. 25. 23:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi is ennyien voltunk és egy rokon volt a vőfély (Nem apuka, szerintem apukák ne szervezkedjenek az esküvőn, szervezkedtek előtte eleget ott inkább élvezzék ki a pillanatot), nincs a 45 főből egy olyan unokatesó, barát, nagybácsi akit el tudnál képzelni ebben a szerepben?
2011. júl. 26. 10:02
 14/16 A kérdező kommentje:
sajnos nincs. A család abból áll, hogy Anyu párja, uncsiöcsém, de ő nagyon félénk, a barátnője, egy tesóm, akivel nem nagyon tartom a kapcsolatot, de elhívom mert ő is meghívott, a párom részéről, anyuja, nővére, nővére párja (őt tuti nem kérném meg), meg párom nagybátyja, de ő is hallgatag típus....
2011. júl. 26. 10:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem nézz köről, beszélj egy-két hivatásos vőfélyel és utána még eldöntheted akarod-e vagy sem, attól, hogy megkérdezed még nem kell eldönteni.
2011. júl. 26. 10:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem nézz körül, beszélj egy-két hivatásos vőfélyel és utána még eldöntheted akarod-e vagy sem, attól, hogy megkérdezed még nem kell eldönteni.
2011. júl. 26. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!