Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen így vőfély?
Az a helyzet hogy párom német, és
2012-június-30 án lesz a lagzink.
Tegnapelőtt megvolt a lánykérés :)
Tegnap meg beszélgettünk erről,
és én szeretnék vőfélyt, mivel
160-fős lagzink lesz sátorban.
Milyen vőfély legyen?
21/L
Legyen ez az elsődleges szempont a vőfély keresésénél, hogy tudjon legalább alapfokon németül, aki ennek megfelel, attól kell csak árajánlatot kérni.
Ha nem akartok hagyományos magyaros lagzit, akkor pedig ceremóniamestert keressetek, bár szerintem a német vendégek jobban értékelnének egy igazi, naagy magyaros lagzit! ;)
Abban mindenképp igazad van, hogy ekkora vendégsereg irányításához és szórakoztatásához szükség van vőfélyre, ez nem is lehet kérdés. :)
Tesóméknál 300 vendég volt, és meg volt hívva 20 olasz vendég is (mivel az unokatesóm kint él, ott ment férjhez) és én is beszélek olaszul, mi fordítottunk, de gondolom nálatok több lesz a német vendég, ezért már jó lenne, ha találnátok olyat, aki utána németül is elmondja a verseket, vagy legalább is a "fontosabb" verseket:))
Nekünk most lesz az esküvőnk, de "csak" 90 fő lesz, nálunk a párom testvére és az unokatestvérem fognak kikérni minket. Ha nálatok van olyan, aki el tudja mondani(rajtad kívül) németül is a szövegeket, teljesen felesleges a vőfély:))
Sok Boldogságot:))
Hali!
Sikerült találnod valakit? Nekem is szükségem lenne egy németül beszélö vöfélyre.
Remélem tud valaki segíteni!
Üdv
Én 2012. július 21-ére keresek ügyfeleimnek egy budapesti német-magyar esküvőre németül jól beszélő vőfélyt.
Megköszönném, ha tudtok ajánlani.
Amúgy szerintem fontos, hogy legyen valaki, aki irányítja a násznépet és az ne barát, rokon legyen, mert nem biztos, hogy elfogadják őt irányítónak
Pl. fiatal barátot megkérsz a feladatra, akit amúgy mindenki ismer a családból. Elég érdekes lenne, ha ő próbálná leállítani a berúgott idős nagybácsit :-)), aki épp a kedvenc nótáját szeretné elhúzatni mondjuk épp a tortavágás idején a zenekarral :-)))
Jobb, egy kívülálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!