Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tetszik nektek ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik nektek ez a ruha? Ha még nem unjátok!

Figyelt kérdés

Iszonyat drága a kölcsönzése,de nekem nagyon tetszik!

[link]

2011. júl. 11. 17:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%

Pánt nélküli ruhát csak akkor, ha tök passzol, különben állandóan huzogatnám. És ugye az esküvőkor nem azt kell huzogatni, hanem... ;)

Egyébként sztem minden esküvői ruha gyönyörű, de vannak gyönyörűbbek. :D

2011. júl. 11. 20:46
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem kell huzogatni a ruhát!:-)

A belsejében van egy melltartó tartó( nem tudom jobban elmondani),két kis pánt amibe bele kell füzni,igy sem a cici,sem a ruha nem mozog!

Igen felpróbáltam,persze biztos vannak gyönyörübbek,de ha ezt nem tudom megfizetni,akkor valószinű a még szebbet sem!

Egyenlőre csak nézelödöm,keresgélem az igazit,remélem megtaláljuk egymást!

2011. júl. 11. 21:34
 23/26 anonim ***** válasza:
77%
ha érdekel, szerintem gyönyörű, igazi esküvői ruha, de nem tudom mennyire lenne kényelmes:)
2011. júl. 12. 12:36
 24/26 anonim ***** válasza:
54%
Előző előtti vagyok. Baze h miket ki nem találnak :D melltartó tartó. :D Sosem gondoltam volna :)Biztos meg találjátok egymást. Sokszor vagyok én is úgy, h kinézek több ruhát, az egyik jobban tetszik, a másik kevésbé, de mire megyek öt kört, meg visszamegyek a boltba kétszer, kiderül, h ami kevésbé tetszett az tetszik nagyon, ami viszont nagyon tetszett, csak első benyomás volt, és már nem is oylan jó. Én tuti úgy fogom csinálni, hogy bemegyek egy csomó boltba, és fölpróbálok majdnem mindent. És többször visszamegyek, pár nap múlva, és akkor is megnézem. Az lesz a nyerő, ami egyre jobban tetszik. Mondjuk lesz időm rá, mert a saját esküvőmet nem én fogom tervezni, csak megmondom h mit akarok, a többit elintézi vki vállalkozó öngyilkos személy :D
2011. júl. 12. 21:46
 25/26 A kérdező kommentje:

Most Én is ott tartok,hogy minden boltot végig járok,csak sajnos majdnem minden üzletbe időpontot kell kérni...

Gyönyörüek vannak.Minden féle-fajta,bőség zavarában szenvedek!

2011. júl. 13. 21:39
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyira nem tetszik, én az egyszerűbb ruhákat szeretem. De persze mindenkin más áll jól, te biztos gyönyörű leszel benne:-) Sok boldogságot!!
2011. júl. 13. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!