Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyünkben? Mennétek, vagy sem?
Most végre már a párom is kap fizetést és így vissza tudjuk fizetgetni az ismerősöktől kapott kölcsönöket.
A "gondunk" csak az, hogy júliusban és augusztusban is lesz 1-1 unokatestvéremnek az esküvője. Ahová ugye vagy ajándék, vagy min. 10.000Ft 3 odaút költsége.
Viszont ha a tartozásainkat kifizetjük, akkor annyi, hogy ki tudunk jönni a következő fizetésig. Nem beszélve róla, hogy tűzhelyre is gyűlytenénk, mert már több, mint 1,5 éve kis öreg rezsón főzöcskézek. (2 platni, de ha mind a kettő üzemel, akkor egy örökkévalóság a főzés.)
Szóval most nem tudom mennyünk e, és ha igen, akkor melyikre, vagy mind a kettőre? Párom azt mondja döntsek én. Én szívesen mennék, csak az anagiak. Meghívót még egyik pártól sem kaptunk, pedig mi már több éve házasok vagyunk és külön élünk a szülőktől. Mondjuk ez is kicsit rosszul esett.
Még semmilyen módon nem hívtak meg minket, csak tudjuk, hogy mikor lesz az esküvő.
Amúgy ők nem rokonai egymásnak. Egyik anyum oldaláról, másik apum oldaláról unokatesóm.
Most várunk még lesz e meghívó, aztán majd meglátjuk. Ha nem kapunk, nem megyünk. Ha kapunk, akkor még nem tudom, bár sok időm nincs vacillálni.
esetleg (bár nem tudom, milyen messze kéne menni), ha csak a ceremóniákra mennétek el, a vacsira meg nem, akkor nem kéne ajándékpénzt adni, 'csak' a benzinpénz lenne.
Így el tudnátok menni, és a kecske is jóllakott, a káposzta is megmaradt
De ha mentek, akkor mindenképp illik mindkettőjükére, ha ők nem is, de ki tudja, a szülők lehet megsértődhetnek, vagy rosszul eshet nekik, hogy a 'másik' családja 'fontosabb'
Lili
Meghívó terén úgy állunk, hogy az e hónapban levők a szüleimnek küldtek, és ez úgymond nekünk is szól.
De még mindig nem tudom menjünk e... van is kedvem, meg nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!