Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslány ruhának szoktak ilyen szint választani?
Szerintem nagyon szép ruhát választottál. Én biztos nem szólnék érte, ha az egyik koszorúslány ilyenben jelenne meg az esküvőmön, vagy akár az összes. :)
nagyon szép lehettél! ne bánkódj! biztos nem kevertek össze a mennyasszonnyal! mindig kell valami károgás, ne vedd fel!
2011. júl. 3. 22:10
14/30 A kérdező kommentje:
De egy öregasszony kevert össze (mama) innen indult a beszólogatás!
2011. júl. 3. 22:16
15/30 anonim válasza:
Szia!
Először is: a ruha gyönyörű, biztosan szép voltál benne:)
Másodszor: ha nekem van akárcsak egy db koszorúslányom is, akkor megnézem a ruháját.
Ha arra nem voltam képes, hogy ezt megtegyem, akkor meg befogom a számat.
Nem tudom milyen rokonod-ismerősöd a menyasszony, de jártatta volna korábban a száját....
Én is koszorúslány leszek 3 hét múlva, a menyasszony tudja, hogy ki mit fog felhúzni....
2011. júl. 3. 22:16
16/30 anonim válasza:
Pont arra gondoltam, hogy valami ízlésficamos csaj lehetett a menyasszony, most, hogy látom miben volt, már biztos is. Remélem, nem közeli rokon, mert akkor még egy darabig hallgathatod. Különben meg választott volna ő ruhát neked, ha ennyire nem fogadja el a döntésedet.
2011. júl. 3. 22:19
17/30 A kérdező kommentje:
Ott volt mikor kiválasztottam, akkor nem szólt semmit csak most az esküvő után vágja a fejemhez. És nekem esik rosszul, amúgy bátyám felesége!
2011. júl. 3. 22:23
18/30 anonim válasza:
Aki támad téged, annak ajánld figyelmébe Kate és Vilmos esküvőjét, ahol a menyasszony testvére (koszorúslány volt ő is)hófehérbe öltözött. Ha II.Erzsébet nem háborgott, akkor a te esetedben sem kellene senkinek.
2011. júl. 3. 22:32
19/30 anonim válasza:
Ha meg ott volt, és rábólintott, akkor ne most háborogjon. Most jut eszébe? Ne haragudj, de nincs túl sok esze ennek a nőnek...
Én elküldeném a fenébe a helyedben...
2011. júl. 3. 22:35
20/30 A kérdező kommentje:
Én se értem! Ha meg ennyire gáz lenne nem csinálnának ekrü koszorúslány ruhát minden ruhaszalonban van. Mind1 szépen megköszönte , hogy a koszorúslánya voltam már úgy bánom mint a kutya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!