Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Siasztok! Mit szoktak kezdeni a násznéppel a polgári ceremónia és a vacsora ideje között? Mi fotózkodi megyünk, nekik pedig van 3 szabad órájuk, hogy a vacsi helyszínéhez érjenek, ahol újra találkozunk.30 főről van szó, és BP-i helyszín.
Szia
Bocsi, de ez így tényleg nagyon gáz... Nekem is augusztusban lesz az esküvőm, délután 2kor kezdődik a szertartás. Reggel 9kor indulunk majd fotózni, épp azért, hogy ne kelljen órákra magukra hagynunk a násznépet...
Lehet hogy én vagyok hüyle, de én ezt nem értem. Ti úgy tartotok esküvőt hogy lesz a szertartás 13.30-kor, aztán nincs semmi 17-ig mikor kezdődik a vacsi? Vagy akkor 2-5-ig van valahol fogadás? Ha igen akkor minek megy haza bárki is? Ha nincs semmi 2-5-ig, az meg extra gáz!Mi az hogy odabumliztatsz valakit a szertartásra és aztán majd három óra múlva jöjjön vissza a vacsorára?
Ha így van akkor rendesen elcssztétek a szervezést. Találjatok ki még addig valamit erre az időszakra. Ha nem így van akkor meg nem értem a kérdésed.
Tanácsokat,ötleteket kértem,nem kioktatást!
2 hete kezdtük szrvezni, szerencsére csak 30 napunk volt rá. A vendégek konkrétan a szűk családi kör,azért 30 fő,kisgyerekekkel együtt. Az ő kérésükre nem ketten mentünk be házasodni. De már nem bánom.:)
Arról nem tehetek,hogy csak 1kor és fél2-kor volt időpont.a késbbit választottuk.
És ha oda is megyünk a vacsi helyszínére fél 3kor,akkor is mit csinálhatunk ott 7ig a vacsi kezdetéig.
Tehát az alapkérdés változatlan.
Ezt a sok gusztustalan okoskodót honnan fújta ide a rákfene szele?? Hatalmas segítség vagytok szegény kérdezőnek. Szerintetek ő így akarta volna eredetileg? Van, hogy pl pénzkérdés miatt nem oldható meg máshogy, és alkalmazkodni kell a hivatal által adott időponthoz, és minden mást ahhoz igazítani. Nem könnyű, de az hogy lebunkózzátok és fröcsögtök meg fújtok rá, rohadtul nem segítség.
Én értem a problémát, végül mi is így oldottuk meg, külső szertartással (bár természetesen nem olcsó így). Én is gondban voltam, mert 2-re volt időpont, és lett volna elég sok holtidő, amikor úgymond nincs dolguk a vendégeknek. De azt gondolom, hogy az se lett volna tragédia, aki emiatt sopánkodik meg siránkozik az hazamehet. A násznépnek egy dolga van: örülni, hogy ott lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!