Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S! Miért nem válaszolnak az éttermek?
Először állíts össze egy konkrét kérdéslistát. Időpont,létszám, milyen típusú rendezvényt szeretnétek? Svédasztalos, állófogadás jellegű, vagy hagyományos? Mi az elképzelésetek a menüről? Hány fogás legyen, és milyen jellegűek? Van-e speciális kérés? Vega, disznóhús mellőzése, stb.? Van-e lehetőség arra, hogy ti is vigyetek magatokkal - pl - süteményeket?
Van-e saját menüsor ajánlatuk esküvőre? Alkalmas-e a hely arra, hogy zenekart hívjatok, van-e hely ennyi embernek táncolni, stb.? És persze, hogy mindez mibe kerül majd?
Ha ez mind megvan, hívd fel az éttermet, és kérd meg, hogy adjanak meg egy MŰKÖDŐ e-mail címet, amire szeretnéd elküldeni a kérdéseidet. Kérdezd meg azt is, hogy mikorra várhatod a választ. Így biztosan nem kerüli el a figyelmüket.
Szia!
Nálunk is ez volt, kiküldtem 10 ajánlatkérő levelet és jó ha 4 visszajött. Elküldtem még egyszer. Így lett 5. Aki arra se méltatott, hogy válaszoljon, azzal nem foglalkoztam. Ha már eleve ilyen a hozzáállása, akkor milyen lehet a további együttműködés???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!