Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőm épp az esküvőjére készul, még csak 19 évesek vagyunk mind2-en, ettől olyan rosszul érzem magam, nekem még pasim sincs. Normális ez?
Pont tegnap tettem fel egy hasonló kérdést...
Szerintem normális, hogy rosszul érzed magad ezért, engem is rosszul érintenek az ilyen dolgok, és én már 22 vagyok.
A korán férjhez ment barátnőim a 20-as éveik végére mind elváltak. Aki nem, az is szenved mint a kutya, csak anyagi okokból, azért van együtt a párjával mert kisgyerekekkel már nem kell a kutyának se.
Én se férjhez nem mentem, se gyerekem, az első kapcsolatomban azért szenvedtem mert nem szerettem az illetőt, a másdikban azért szenvedek, mert engem nem szeretnek...
Szóval se én nem vagyok irigylésre méltó, se ők. De az én nyakamon még legalább nem lóg 2 gyerek, én még piacképes vagyok...Hú de jó nekem. Csak hát már nem hiszek az egészben. Öregedő nő vagyok, és elment mellettem az élet.
33 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!