Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit illik mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit illik mostanában bedobni a menyasszonytáncba egy barátnőm lagziján?

Figyelt kérdés
Nem a legjobb barátnő ugyan, de nagyon szeretem, és semmiképp sem akarok az átlagosnál kevesebbet bedobni. Köszi.
2011. jún. 21. 11:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
A vacsora árát illik bedobni
2011. jún. 21. 11:35
 12/17 anonim ***** válasza:
34%

miért írjátok, hogy illik annyit adni mint amennyibe kerül 1 fő kajája?! Ilyet még nem is hallottam. Akkor mi a fenének hív meg, ha közben meg elvárja, hogy álljam a rám fordított kaja összegét.

ha egyedül megy akkor adjon 10 ezret ha ketten akkor 20 ezret és ha gyerek is van kettő akkor az már 40 ezret vigyen.

Ha valakinek nincs pénze az ne csináljon nagy esküvőt.

2011. jún. 21. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Elvben tökéletesen egyetértek az utolsóval. Így kimondva elég furcsán hangzik, hogy kifizetem a fogyasztásom. Na de nem is ez a lényeg. Voltam olyan lagziban, ahol a mennyasszonytáncos összeg a nagy nyilvánosság előtt került bedobásra. Értsd úgy, hogy a delikvens úgy dobta be a pénzt, hogy mindenki láthassa, hogy ő aztán nem kis összeget ad. De nagy átlagban erre azért oda szoktak figyelni, hogy diszkréten be tudd tenni valamibe, hogy más ne láthassa, hogy mennyit adtál. Ebből kiindulva amennyit tudsz, annyit adjál. Én is voltam olyan lagziban, ahol előre mondták, hogy nem lesz mennyasszonytánc, majd mégis. Felénk úgy szokás, hogy az ajándékokat pénteken átadjuk az ifju párnak. Szombaton meg csak néztünk, hogy az ajándékba már belefektettük amit szántunk és mégis tartanak menyasszony táncot. Szóval utólag ők is 2000 Ft-ot találtak a bödönben a részünkről. Na de azt senki nem tudja, hogy ki dobta. :)
2011. jún. 21. 11:45
 14/17 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy hallottam, hogy szokás annyit vinni amennyit megeszel. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy ember átlagosan 10.000-be kerül a párnak, tehát 10.000 illik adni (persze lehet többet is kevesebbet is). Én így hallottam. Ha nem viszel ajándékot, vagy nem adsz külön ajándék pénzt akkor amit szánsz rá azt dobd be a menyasszonytáncba. Nálunk így volt.
2011. jún. 21. 11:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem azt írta, hogy a vacsora árát KELL bedobni.

A válaszok így szóltak: a vacsora árát ILLIK bedobni.

A menyasszony és a vőlegény mellesleg nem csak a vendégek vacsoráját fizeti ki, hanem a szórakoztatásukra odarendelt vőfélyt, zenekart, pincéreket, helyszínt, meghívókat, vendégek részére odapakolt ételt és süteményeket az ünnepség végén, esetleg szállását, utaztatását és még sorolhatnám.

Mindezek ellenére a pár nem várja el senkitől, hogy húszezreket dobjon be, nem azért hív meg valakit, hogy az majd fizet, hanem mert együtt szeretné ünnepelni az illetővel azt, hogy összeköti a szerelmével az életét.

Szerintem is 10.000 Ft-ot szoktak mostanában bedobni.

2011. jún. 21. 23:01
 16/17 anonim ***** válasza:
aki azt írja, h "ha meghívott akkor fizesse a kajámat nem fizetem ki" annak kívánom, hogy olyan meghívottjai legyenek. egy esküvő nagyon költséges, ezt normális ember tudja. én személy szerint hülyeségnek tartom magát az esküvőt és a lagzit is..
2011. júl. 7. 20:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az a paraszt dolog, h "ne hívjon meg", ja lehet te lennél a legjobban megsértődve h a tesód nem hív meg az esküvőjére....

Én is olyan 5000 mondanék, ha nem állsz jól.

Amúgy meg amennyit gondolsz, de sztem 2000 is megfelel. Arról nem is beszélve, h azon az esküvőn ahol én voltam egy egész hotelt béreltejk ki, szobákkal. Szóval nyilván virított mindenki, mert nem volt kötelező ott aludni, csak mint lehetőség volt, h az ittas násznépnek ne essen baja. Szóval az nagy élősködés sztem, h ááá esküvő, jóvan majd jól bezabálok, leiszom magam, de nehogymár beleadja, akármilyen bulit rendeznek a haverok, oda is illik minimum egy üveg valamit vinni, nem igaz? Ha meg nem akarsz fizetni, ne menj el- ez persze nem a kérdezőre vonatkozott.

2011. júl. 15. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!