Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vagy mennyit kaptatok?
Semmit! Az én részemről ők álták a kaját, a díszitést, a koszorúslánycsokrokat, az enyémet és még sok mást. Kb 1,2 milliót költöttek erre a napra.
A férjem szülei semmit nem fizettek az ő résézt a férjem maga fizette.
A szülöktől kapod általában az egaéz lagzit magát.
Pénzt nem kértünk,nem is kaptunk.Magunk fizettünk mindent.
Édesanyám varrta a menyecskeruhámat,az volt a nászajándék.
A szülők rendezték az esküvőt, a legtöbb anyagi részt ők vállalták.
Külön pénzt nem kaptunk, talán a menyecsketánckor valamennyit, de soha nem kérdeztem, hogy mennyit dobtak.
A férjem szülei biztosították számunkra a lakást, az enyémek meg a bútorokat, háztartási berendezéseket.
Esküvő előtt nem éltünk együtt, így nem volt "semmink".
házat kaptunk volna "hozományként", de apám úgy ítélte meg, hogy a férjemé megfelelő, így a rászánt pénzt adta oda, és tulajdonban kerültem 1/2-ben (értékbecslés alapján jött ki).
a lagzi arányos részét természetesen ők állták, ezért menyasszonytánckor csak jelképes összeget adtak.
29/N
Mi már esküvő előtt kaptunk egy házat! Tehát evidens volt,hogy nem kapunk és kérünk semmit az esküvőre.
Igaz, ők adtak kölcsön a lagzira, de vissza is adtuk egy szálig utána. Nem akarták elfogadni, de szó sem volt arról,hogy ne! Erre apukám titokban odarendelt egy kőművest és nekiállt megcsináltatni a kerítésünket. Nem törődött bele,hogy nem fogadjuk el a pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!