Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismetelhetjuk meg a hazassagkotest Magyarorszagon egy nem magyar allampolgarral?
Sziasztok. Magyar allampolgar vagyok, angliaban elek mar 5 eve, itt eskudtunk meg a ferjemmel. A kerdesem az lenne, hogyan eskudhetnenk meg masodjara Magyarorszagon, ha o kulfoldi allampolgar? Akkor is be kell mutatnunk mindenfele iratot, ha o mar torvenyesen a ferjem?
A hazassag Magyarorszagon meg nincsen anyakonyvezve.
Koszonom a valaszokat.
Értem és gondoltam, de nem hiszem, hogy ez egy törvényes ok.
Furcsa lenne, ha mondjuk hivatalos magyarországi esküvőket is ismételgetnének, mert valaki nem tudott megjelenni az előzőn. Érted...
Szóval mindenképpen minden papírral, rendesen intézzétek az anyakönyvezést. "színházasdit" lehet csinálni, meg lakodalmat is, lehet, hogy a az anyakönyvezési procedúra részeként is tudtok valami eseményt szervezni, de az ismételt törvényes házasságkötést felejtsd el.
szia
ha templomi esküvőt akartok, ahhoz nem kellenek papírok, és hasonló dolgok. Viszont el lehet játszani a duplázást, szinte mindegyik anyakönyvi hivatalban lehet ilyet, de itt kimarad az anyakönyvi beírás, aláírás.
Viszont a külföldön kötött házasságot itthon is kell anyakönyveztetni!!! A bevándorlási hivatal foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!