Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam oda kreatívan, viccesen a nászajándékba szánt pénzt?
Az egyik esküvőn az ifjú pár pelenkatortát kapott, és a pelusok köré volt hajtogatva ötszázasokból, és ezresekből az összeg:
Én is szoktam kreatívkodni. Mi júni 18.-én megyünk esküvőre, és a következőt csináltam (szintén pénzt kértek):
Vettem egy fadobozt, a tetejére festettem egy vörös keresztet, és ragasztottam rá hobbiboltban kapható esküvős matricákat. Bele kinyomtatom a következő szöveget:
ELSŐSEGÉLY DOBOZ FRISS HÁZASOKNAK
A doboz tartalma:
1. csomag: óvszer: ha nem akartok gyereket
terhességi tesz: ha akartok gyereket
cumi: ha utóbbi összejött
2. konyha: méz: hogy édes legyen minden napotok
alkohol (kis üveges feles): a hideg vagy nehéz napokra
tea: ha nyugalomra vágytok
instant leves (bögrés) és egy májkrém: ha a vacsi nem sikerült volna...
3. Szórakozás/szabadidő: Földgömb :ha világ körüli útra vágynátok
sorsjegy: ha már csak a vak szerencsében bízhattok
ragtapasz: az első veszekedéshez
4.VÉGSZÜKSÉG ESETÉN: (Ebbe teszem a pénzt). A pénz állítólag nem boldogít. Ha titeket sem, tudjátok hol találtok...
Szóval én ezen ügyködöm. Ha érdekel kép, küldök priviben.
Egy ismerős párnál láttam a következő képet: három garnitúra feles pohár készletet kapott az ifjú pár, és abba volt beletűzdelve a papírpénz. De csavarhatod a poharat is papírpénzbe, valami olyan szöveggel, hogy "Csak a biztonság kedvéért", vagy valami hasonló.
A dobozos ötlet is jó, így édesanyámék kaparós sorsjegyeket kaptak :]
nővéremék ilyenbe kapták a pénzt és nagyon tetszett nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!