Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tipikusan egyházira milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tipikusan egyházira milyen zenék vannak?

Figyelt kérdés

szeretném előre eldönteni, ne ott kelljen nagy hirtelen választani..

egy előző kérdésben egy válaszoló linkelt egy szépet, de azon kívül még szeretnék ötleteket!

Tudom, hogy csak Bach, meg ilyenek mennek a templomban, de nem találok olyat, ami esküvőre való

2011. máj. 28. 12:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%

Auth Csilla - Ilyen, aki szeret

Celine Dion - Because you loved me

Deong yi - Jang Nara

Boldogságot! :)

2011. máj. 28. 12:16
 2/20 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elírtam. Helyesen Dong yi.
2011. máj. 28. 12:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mármint hogy mit kellene a kántornak játszani? Hát, szerintem egyházi énekeket fognak. Nem igazán hiszem, hogy megengednék, hogy másféle zenét játszanak. Arra ott van a hivatalbeli esküvő.
2011. máj. 28. 12:22
 4/20 A kérdező kommentje:

igen, én is ezt mondom, csak nem sűrűn járok templomba, és nem ismerem, miket szokott a kántor esküvőn játszani.

mert azt is mi választhatjuk ki valamilyen daloskönyvből, vagy miből, csak szeretnék felkészülni, hogy mik is vannak. nah, értitek??:)

2011. máj. 28. 12:24
 5/20 anonim ***** válasza:

Ave Maria

Panis Angelicus

2011. máj. 28. 12:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Első:

Figyelmetlenül olvastad a kérdést, vagy komolyan gondoltad? :))

2011. máj. 28. 12:26
 7/20 anonim ***** válasza:
milyen vallású vagy?
2011. máj. 28. 12:26
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

"igen, én is ezt mondom, csak nem sűrűn járok templomba, és nem ismerem, miket szokott a kántor esküvőn játszani. "

És ennek ellenére egyházi esküvő kell. Mert azt várják el a rokonok.

Hát szép bakker...

2011. máj. 28. 12:36
 9/20 anonim ***** válasza:
Klezmer zene, buddhista zen dallamok, arab vallásos dalok.... sokat segítene, ha tudnánk, hogy milyen vallású templomban lesz :)
2011. máj. 28. 12:39
 10/20 anonim ***** válasza:
52%
Attól mert valaki nem gyakorolja a vallást templomban attól még hithű és szeretne Isten házában örök hűséget fogadni!
2011. máj. 28. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!