Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy legyen a nevem házasságkö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen a nevem házasságkötés után, ha ez lenne a két vezetéknév (alul)?

Figyelt kérdés
A vőlegényem vezetékneve Varga, nekem Veres. Vargáné Veres XY legyek, vagy Varga-Veres XY? Nektek melyik hangzik jobban?
2011. máj. 23. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jajj, és én tudok olyat, hogy:(nem az igazi nevét írom csak hasonló)Kovács-Szalontayné Patai Katalin Emília:))))))

és ezt így használja:)))

2011. máj. 23. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Én Varga-Veres Katalin Éva módon vettem fel az asszonynevem.

Vargáné se és Varga Katalin Éva se lettem volna.

A férjem maradt Varga, a gyerekek Vargák, én kilógok a sorból.

(ezek csak a példanevek:))

2011. máj. 23. 15:14
 13/15 A kérdező kommentje:
A férjem nevét mindenképpen szeretném valamilyen módon felvenni, a gyerekek pedig csak az apjuk vezetéknevét kapnák majd. Tehát ha kötőjelesen veszem fel, akkor is csak egy vezetéknevük lesz majd a gyerekeinknek. Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nekem tetszenek a kötőjeles vezetéknevek, csak nem tudom, hogy nem hangzik-e furcsán a két V betűs vezetéknév együt...?!
2011. máj. 23. 18:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Ja igen, és mindenképpen a két leírt vezetéknév közül szeretnék választani, nem leszek Varga XYné, sem Varga XY :) A saját vezetéknevemet szeretném megtartani. Ja, és a keresztnevem nem hosszú, és csak egy van :)
2011. máj. 23. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:

nekem jobban tetszik a vargáné veres...

:)

szerinted nem?.

2011. máj. 27. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!