Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan közöttetek aki az esküvöjén végig leengedett uszállyal volt?
Figyelt kérdés
Én ugy tervezem hogy az utcán is ugy vonulnék.a uha nem kölcsönzött:)2011. máj. 15. 13:27
11/13 anonim válasza:
Az utcán szerintem se engedd le, csak akkor ha valaki tudja vinni. Tényleg nagyon koszos lesz és ha később felcsatolod akkor bizony látszik az a kosz, hiába van belül! Inkább csak a templomban és a hivatalban engedd le, én is így tettem. Illetve én még a gyertyafény keringőnél is leengedtem és a kezemben tartottam, az úgy nagyon szép volt. :)
12/13 anonim válasza:
A "2.te nagyon hülye vagy "-nak:te meg ide cseszel egy nevetséges fotót és aszhed ez menő, peg gáz.
Kedves kérdező:mivel ez a Te napod semmi sem lehet gáz ami boldoggá tesz.....
13/13 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Nem azért tettem fotót, mert "menő", hanem, hogy szemléltessem azt, amiről beszélek...sajnos jobb képet hirtelen nem találtam...de azt hiszem, a Te válaszodban kifogásolható az a stílus, ahogy a kérdezővel közölted a véleményed, holott azt sem tudtad, miről van szó. Én szimplán elmondtam a véleményed a stílusodról, még csak nem is olyan bántóan, ahogyan Te nyilatkoztál!
Kérdező, mi lett a végső álláspontod, hogy lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!