Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre illő ilyen fülbevalót berakni? (Kép)
A nagyimé volt, elég régimódi típus, de szépen csillog, nem hivalkodó. Én csak vendég leszek, nem menyasszony, de valaki kérdezett, hogy mi lesz a fülemben, és megmutattam, és leszólták hogy ez nagyon öreges. Vagy kislányos, de semmiképpen sem egy fiatal lánynak való, ne is hordjam egyáltalán. Szerintetek?
Ez attól is függ, milyen lesz a ruhád és frizurád.Van, amivel nagyon elegáns ez a fülbevaló, van, amivel öreges.
Én ezt egy sötét, rafinált szabású de elegáns ruhához, szépen feltűzött hajhoz tudom elképzelni, úgy nagyon jól mutatna szerintem.
Nőies,sötét ruhához szerintem is jó.Néha a keesebb több.
Hétköznapokra talán nem a legmegfelelőbb,de egy esküvőre szerintem okés.
Köszönöm a válaszokat.
Sötét ruhám lesz, és a hajam félig fel lesz tűzve. Amúgy nekem sem tetszett eleinte, meg tényleg idős néniknek van ilyen, de mikor betettem azt vettem észre hogy jól áll.
21 éves vagyok egyébként.
Még egy dolog: sima hétköznapokon nem jó azt mondjátok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!