Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol találok csipke készítőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok csipke készítőt és hímzőt?

Figyelt kérdés
Egyedi minta alapján szeretnék esküvőre csipke bolerót készíttetni, illetve keresek olyat aki hímezne is!
2011. máj. 13. 16:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Halasi vagyok,én írtam az előbb is.

El kellene döntened,hogy az egész boleró csipke legyen,vagy csak a széle. Munka szempontjából nagyon nem mindegy. A népmesés motívumot nem nagyon tudom bolerón elkészíteni.

Valódi halasi csipkéből készültet nem tudnád megfizetni.

A horgolt viszont nem esküvőre való.

2011. máj. 13. 17:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Budapesten élek, de nekem elég ha a boleró lesz olyan, de köszönöm szépen a felajánlást!
2011. máj. 13. 17:33
 13/19 A kérdező kommentje:

Érdekelne mindkét variáció, de a magyar népmesés motívumokkal.

(Azt, hogy mit tudok megfizetni, azt én döntöm el.)

2011. máj. 13. 17:35
 14/19 anonim ***** válasza:
En vagyok az elso valaszolo, csak figyeltem az esemenyeket. En nem tartom lehetetlennek a kerest.
2011. máj. 13. 17:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha népmesei motívumot akarsz,akkor a turai,mezőkövesdi,rábaközi minták között keresgélj.

Ezek a hímzések viszont nem csipkék.

Hímzéskor az alapanyagra varrják a mintát. A fehérhímzéseknél vágnak ki az alapanyagból lyukakat,vagy motívumokat.

A kalocsaiak alkalmazzák vegyesen a színes mintákat,amit géphímzéssel,csipkeszerűen kötnek össze. Ők csak virágmintákat készítenek.

A csipkék pedig alapanyag nélkül,csak fonalból készülnek,különféle technikákkal.

Bocsi az oktatásért. De talán segít az elképzeléseid megvalósításában.

2011. máj. 13. 17:49
 16/19 anonim ***** válasza:

én már terveztem hasonló ruhaneműt, de ott a mell rész volt csak ruha a többi matyó motívumos csipke.

Lehet a tervezést meg tudnám számodra oldani, de továbbra is keresni kéne valakit, aki el is készíti.

Mennyire sürgős?

2011. máj. 13. 18:05
 17/19 anonim ***** válasza:

szerintem nem lehetetlen.

http://www.youtube.com/watch?v=m2c19LZUiVw

de az dönti el, hogy milyen nagy/kicsi lukú anyagot találsz.

Arra gondolok, hogy a minának kerek szélei vannak, tehát nem "kockás" ahogy egy rácsot behímeznek/horgolnak.

Ez a minta inkább egynemű(teli) anyagon nézne ki jól.

Muszáj a bolerónak átlátszónak lennie?

Fehéren fehérrel szeretnéd?

(Nem vagyok hozzáértő) de szerintem ez a tömött, teli minta vastag fonállal (hímzőfonállal) egy vékony tüll anyagon plum-plum lenne, lehúzná, és az anyag sem bírná az átszurkálást.

A ruhád anyaga milyen lesz ?

Ugyanolyan anyagra fehér hímzővel nem lenne jó ?

2012. febr. 16. 13:06
 18/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, de már megtaláltam az igazit!

2012. febr. 17. 09:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Majd kérünk fotót!
2012. ápr. 1. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!