Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok csipke készítőt és hímzőt?
Figyelt kérdés
Egyedi minta alapján szeretnék esküvőre csipke bolerót készíttetni, illetve keresek olyat aki hímezne is!2011. máj. 13. 16:56
1/19 anonim válasza:
Betudod linkelni a mintat? Megneznem hatha tudok segiteni.
2/19 A kérdező kommentje:
Igazából nincs kézzel fogható mintám. Magyar népmesés mintát szeretnék!
2011. máj. 13. 17:05
3/19 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy a vőlegény nyakkendőjén lenne hímzés és a boleró szélén futna körbe a minta.
2011. máj. 13. 17:06
4/19 anonim válasza:
Tudok horgolni is meg himezni is, tehat meg tudnam csinalni, csak igy minta nelkul nehez. Bar el bennem egy kep a magyar nepmesekrol, az a klasszikus, amikor futyulnek a madarak es azt a motivumot futyulik ki.
5/19 anonim válasza:
Halason gondolom. Szerintem ott több cég, csoport van akik vernek csipkét
6/19 anonim válasza:
akkor a kérdés, vert csipkét szeretnél vagy horgoltat?
7/19 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam, amit fütyülnek:D
2011. máj. 13. 17:17
8/19 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom mi a különbség. Egy átlátszó boleróra gondoltam, aminek a szélén lenne a csipke.
2011. máj. 13. 17:19
9/19 anonim válasza:
Népmesés hímzés nem létezik. Népi hímzés pedig sokfajta van.
A zalai,sióagárdi,boldogi stb. kizárólag fehérhimzés, a kalocsai,matyó,sárközi stb pedig színes.
Ha szép ruhát akarsz,akkor nem elég,ha a boleró népi hímzésű,hanem a ruhának is passzolni kell hozzá.
Hol élsz? Én csináltam már ilyen ruhát,és esetleg neked is megtenném.
10/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Pont ezért írtam, hogy egyedi. Mivel nem vagyok nagy hímző szakértő, nem tudom melyik milyen motívumú, de én azt a motívumot szeretném, ami a magyar népmesékben van.
2011. máj. 13. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!