Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nyáron barátnőm esküvője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron barátnőm esküvője lesz. Mit szóltok ehhez az ajándékhoz?

Figyelt kérdés
Mivel otthon készítik a süteményeket,ezért kitaláltuk, hogy egy szépen becsomagolt dobozban kapnak cukrot, lisztet, kakaót, meg sütéshez alapanyagokat. A doboz alján pedig egy borítékban vásárlási utalvány. Szerintetek? :)
2011. máj. 8. 18:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk Vajdaságban is 1 héttel a lagzi előtt

visz(szük)ik el az ajándékot!Ez itt így szokás,kívéve

ha valaki pénzt ad!Akkor azt a lagzin adják át!

Ha otthon készítik a süteményeket akkor nem rossz az ötleted!A vásárlási utalvány pedig az "igazi"ajándék!

Azon azt vesznek amit akarnak!

2011. máj. 8. 18:53
 22/29 anonim ***** válasza:
63%

Pár bankjeyget? Egyeske ennyire anygiasak,az esküvő nem bevételi forrás...Szomorú hogy sokak azért házasodnak,hogy na majd lesz sok drága ajándék,meg sok lové,szánalom.

Nekem tetszik végre valami humoros,egyedi...

2011. máj. 8. 18:53
 23/29 anonim ***** válasza:
32%

Figyelj, maradhat ez az ajándék, de nem így ahogy te gondoltad. Én másképp csinálnám. Legyél egy kicsit fifikás. Az, hogy fogsz egy kg cukrot meg lisztet, és azt adod át egy dobozban, az tényleg gáz.

DE!

Ha leültök beszélgetni és másképp adod elő a dolgot, akkor jól is elsülhet. Megmondjátok, hogy nem tudtok egy bizonyos konkrét ajándékot átadni, így az előkészületekben szeretnétek segíteni...pl. sütés főzésben...sőt!! külön "utasítjátok" a menyasszonyt, hogy ebben egyáltalán ne vegyen részt, mindent megcsináltok helyette.

A végeredmény ugyan az, csak más a csomagolás...

2011. máj. 8. 19:10
 24/29 A kérdező kommentje:
nem 1 kg-ra gondoltam...
2011. máj. 8. 19:13
 25/29 anonim ***** válasza:
61%
Nem ez volt a lényeg az üzenetben, ne ezen akadj fent.
2011. máj. 8. 19:15
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb lenne, ha inkább átvállalnád a sütést, legalább egy részét. Nálunk olyan volt a családban, hogy a sógor varrónő, és ő csinálta a menyecskeruhát.

Ez az alapanyagcsomag az élelmiszersegélyekre emlékeztet, tényleg nem nyerő. Vállald inkább el a tortát és süss egy emeletes, nagyszerűt. Az megmarad legalább a képeken és te jutsz róla eszükbe majd.

2011. máj. 9. 00:00
 27/29 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem nagyon jó ötlet, már akik tudják, hogy otthoni áron is kb. 30-40 ezer forint kisütni egy lagzit!

Liszt, tojás, cukor mind nagyon drága, főleg ha valami plusz is van.. csoki, marcipán, pisztácia!

Biztos nagy segítség lenne, és nem mindennapi ajándék.

A vásárlási utalvány is jó!

Csak arra figyelj, hogy tényleg azelőtt add oda, mielőtt megvennék! Konzultálj a menyasszonnyal vagy az anyjával!

2011. máj. 9. 11:16
 28/29 anonim ***** válasza:
72%

aranyos ötlet .-))

esetleg ha már cukrász tanuló vagy akkor a tortát is elkészítetted nekik

ötletnek:

tegyél bele tortadíszt csokireszeléket mandulát mogyorót és egyéb díszítőt a csomagba

2011. máj. 9. 12:04
 29/29 anonim ***** válasza:

Nekem is jobban tetszik, ha magadra vállalod a sütiket, mint a csomag, de az sem rossz. Én is úgy érzem, hogy sok válaszból kisüt az anyagiasság és nem a szándékot nézik. Sokan azt nézik, hogy kapjanak valamit és főleg, hogy mit. Minél értékesebbet és ha valaki ajándéka már nem tetszik nekik, akkor leírják az illetőt.

Két lehetőség a legjobb. Vagy te készíted el nekik a sütiket és ezzel leveszed ezt a terhet a vállukról, hidd el, nagyon hálásak lesznek, vagy boritékozol. Tudom, ez is anyagias megoldás, de ha egyébként is szántál összeget a konyhai eszközökre, melyek igen drágák (csak egy kávéfőző önmagában 15 ezer Ft, te viszont sokfélét szerettél volna), akkor nem fog neked gondot okozni a borítékba tenni egy jelentős összeget. De nekem a süti sütés tetszik a legjobban.

2011. máj. 11. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!