Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron barátnőm esküvője lesz. Mit szóltok ehhez az ajándékhoz?
Figyelt kérdés
Mivel otthon készítik a süteményeket,ezért kitaláltuk, hogy egy szépen becsomagolt dobozban kapnak cukrot, lisztet, kakaót, meg sütéshez alapanyagokat. A doboz alján pedig egy borítékban vásárlási utalvány. Szerintetek? :)2011. máj. 8. 18:13
11/29 anonim válasza:
Ha nem full gazdagok,akkor biztos örülnének neki. Az ajándékutalványon pedig azt vesznek,amit akarnak.
12/29 anonim válasza:
Nekem sem tetszik az otlet. Olyan lesajnalo, hogy "na itt van 1 kg cukor meg 1 kg liszt, sussetek". Inkabb add oda az utalvanyt onmagaban vagy egy csokor viraggal. Szerintem normalisabb ajandek es nincs abban semmi rossz, ha nem tudtok sokat adni. Nem kell "felturbozni", megertik, ha nem tudtok adni.
13/29 A kérdező kommentje:
Most költöztek új lakásba, mindent megvettek ami kellett. Az előző ötletem konyhai kisgépekből összeállított csomag lett volna. Mixer, kv-főző, szendvicssütő, turmixgép... De ez mind van nekik. Jobb nem jutott eszembe...:S
2011. máj. 8. 18:32
14/29 anonim válasza:
Nálunk az ajándék átadás mindig a lagzin történik. És akkor a cukor-liszt dolog tárgytalanná válna. Szerintem ez így elég fura. Mi eddig általában komolyabb, drágább esküvői fotóalbumot vittünk, aminek az elejét aláírattuk az ottlevőkkel a lagzin, majd ott helyben gyorsan becsomagoltuk, abba mehettek az esküvői fotók. De volt, akik két afrikai termékenységi szobrot kaptak (tudtuk, hogy jól illik majd a nappalijukba, és nekik is bejött :) ), meg ilyesmiket. Az egyik ismerős komoly vadász, neki a baráti társasággal karöltve Hollóháza porcelánból egy vadászos készletet vettünk. Az örök emlék és érték marad. Na de liszt meg cukor?
15/29 anonim válasza:
Az ajándékutalvány oké, de akkor én már inkább úgy csinálnám, hogy valami nagyon szép doboz, és kész apró sütiket pakoltok bele, mindjárt jobb. Valami szép esküvős díszítéssel, nah ha a barátnőm saját kezűleg ilyet csinálna, az szerintem még megható is lehet.
16/29 A kérdező kommentje:
Sütésben segítek, mert cukrász(tanuló) vagyok. szóval szerintetek sztornózzam az ötletet? :S
2011. máj. 8. 18:36
17/29 anonim válasza:
A válaszokból látszik h mindenkit csak az ajándék tartalma érdekelne nem a szándék vagy hogy szívből jön...
18/29 anonim válasza:
Szerintem sztornózd. De Te ismered őt/őket, Te tudod mi jöhet jól nekik. :)
19/29 anonim válasza:
Én tavaly voltam barátnőmék esküvőjén, nem tudtam mit vinni, hülyeséget meg nem akartam. Nagyon nem is volt pénzem, de mivel mégiscsak egyszer megy férjhez (reméljük) az ember gyerekkori barátnője, ezért beruháztam egy éttermes "feldobox"-ba ( [link] ), magyarán, meghívtam őket egy vacsorára. Asszem 10 ezer ft értékű volt, azt nem látják, hogy mennyibe került, csak azt, hogy mely éttermeket válszthatják (országszerte asszem 100 körül). Egy esküvőre szánt normális ajándékot úgysem úszol meg ennyi pénz alatt, és szerintem ötletes is. Bocsi, de a te verziód helyett én ezt jobbnak tartom!
20/29 anonim válasza:
A konyhai kis gépeket, a mixert, a kávé főzőt, szendvicssütőt és a turmixgépet elvetetted, mondván, hogy már van nekik, és ugyan annyi pénzből, csak lisztre, és kakaóra telik? Engem nem érdekel, hogy milyen értékben kapok én ajándékot, és engem se szóljon meg senki, hogy milyen értékben tudok adni. De ha rászántál valamennyi pénzt, miért nem veszel abból, valami értékes igazi emléket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!