Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha Én esküvőn nem szeretnék forgatást? Akivel ez volt hogyan oldotta meg?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 11:57
1/14 anonim válasza:
Az 'én' kisbetű. Ne legyél ennyire beképzelt. A kérdés értelmetlen,fogalmazd meg még egyszer,mit is akarsz valójában.
2/14 anonim válasza:
Forgatás?
Már mint, hogy valaki videót készítsen? Hát ezt ha akartok a pároddal, akkor intézitek, ha meg nem, akkor nem. De hidd el utólag jó visszanézni. Már ha erre gondolsz. Ha nem, akkor fejtsd kicsit ki mi az a forgatás.
3/14 anonim válasza:
Én értem a kérdést. Semmi gond, ha nem akarsz forgatás, nekem sem volt. Megoldani egyszerűen úgy tudod, hogy meghíváskor elmondjátok, hogy úgy döntöttetek, nem lesz menyasszonytánc. Ez a Ti esküvőtök, Nektek kell dönteni.
4/14 anonim válasza:
12.12-es vagyok. (az előbb egy t betű lemaradt a válaszomból). Felénk a menyasszonytáncot nevezik forgatásnak, gondolom a kérdező is arra gondolt.
5/14 A kérdező kommentje:
Igen a menyasszony táncot azt mifelénk forgatásnak nevezik!:)Első ha nem tudsz normális választ adni akkor minek írsz?!Senki nem kíváncsi az ilyen bunkó megjegyzésekre!Ezzel csak saját magad járatod le,sajnállak!!!!
2011. máj. 7. 12:20
6/14 anonim válasza:
Te meg magadat járatod le a beképzelt 'Éneddel'. Sajnálom.
7/14 anonim válasza:
Tényleg nincs itt helye arról vitatkozni, hogy ki mit írt nagy betűvel, de ha már valaki elkezdte, akkor ahoz is hozzászólok (a kérdésre is válaszoltam). Én is mindig nagy betűvel írom a személyes névmásokat, mások iránti tiszteletből, így az 'Én' szót is, és egyeltalán nem beképzeltségből...
8/14 A kérdező kommentje:
Azért mert valamit félre írtam nem járatom le magam!De hogy Te ide irkálsz azzal igen!
2011. máj. 7. 12:31
9/14 A kérdező kommentje:
12:30 köszönöm
Szóval nem egyedül vagyok aki ezt gondolja mint én!Lehet eltűnni innen!
2011. máj. 7. 12:32
10/14 anonim válasza:
Még sosem hallotam a "forgatás" szót mint menyasszonytáncot, nagyon érdekes, merre laksz?
Nem kell ha nem akarsz, egy csomó esküvőn nincs, nem annyira szokás pl. városban, külföldön se, és bármit ki lehet hagyni, vagy hozzá lehet tenni a szokásos menetrendhez, semmi se kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!