Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vásároltatok Ukrajnában menyasszonyi/vőlegényi ruhát?
Merre, melyik határnál kell átmenni, mi a helység neve, és kell-e útlevél?
Köszönöm a válaszokat!
Erre nem tudom a választ, viszont pl. Miskolcon vannak olyan üzletek ahol Ukrajnából hozzák a ruhát, már 30-40 ezerért lehet venni.
Állítólag nem olyan jó minőségűek, nem olyan szép az anyag, az esése, bár biztos ezek közül is ki lehet fogni szépet.
Köszönöm szépen nektek!
Miskolci vagyok, ugyhogy egyik sem okoz problémát! :)
1. vagyok
Miskolcon a Bató ház emeletén lévő kölcsönzőben tudom, hogy vannak Ukrajnából hozott ruhák.
Megvásárolni sem sokkal drágább, mint kölcsönözni.
A Szivnvaparkkal szemben lévő üzlet sem drága.
Ajánlanám még neked Szikszót, ott csak 1 esküvői ruha kölcsönző van, így megtalálod Google-ben, most nem jut eszembe a neve, én onnan kölcsönöztem a menyasszonyi ruhám, 45 ezer volt, de vannak olcsóbban, drágábbak is, kérésre ingyen átalakítja a hölgy a ruhát ahogy szeretnéd és rettentő kedves, segítőkész, minden hozzávaló ingyen jár a ruhához ha kölcsönzöd ( fátyol, esernyő, pelerin, táska stb.), csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!