Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másolnátok légyszi szerelmes idézeteket a Bilbiából be?
Figyelt kérdés
Nászajándék bögrére másoltatnám rá. Köszönöm előre is!!2011. ápr. 22. 18:46
11/13 anonim válasza:
Kiütésem lesz a Biblia érintésétől,ezért sajnos ebben nem segíthetek. Viszont egyszer szerettem volna ajándékba bögrét adni,de mielőtt oda adtam volna az illetők pont arról beszéltek,hogy mennyire elcsépelt és fantáziátlan dolog bögrét adni... Szerintem inkább egy szív alakú párnára varrasd rá,nehogy úgy járj,mint én.
12/13 anonim válasza:
Kedvencem:
"Mert ahova te mégy, oda megyek, ahol te megszállsz, ott szállok meg, néped az én népem, Istened az én Istenem. Ahol te meghalsz, ott halok meg, ott temessenek el engem is. Úgy tegyen velem az Úr akármit, hogy csak a halál választ el engem tőled." (Ruth 1:16-17.)
Eredeti szövegkörnyezetben ugyan nem szerelmes, de szerintem nagyon passzol.
Vagy:
"Erős a szeretet, mint a halál, kemény, mint a sír a buzgó szerelem; lángjai tűznek lángjai, az Úrnak lángjai. Sok vizek el nem olthatnák e szeretetet: a folyóvizek sem boríthatnák el." (Énekek éneke 8:6-7)
Egyébként az egész Énekek éneke erről szól, és nagyon rövid, keresgélhetsz benne Te is.
És aranyos vagy. :)
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a normális válaszokat. a nem normálisan válaszolóknak meg bocsánat. nem én adom igazából az ajándékot, ő akar annyira bögrét adni de mondani fogom neki, hogy jártál köszönöm azt is. kiütésed lesz a Biblia érintésétől?? én régen mindig ha kezembe akarták adni, azt mondtam, hogy áááá, nem fogom meg, elég a kezem, így is füstölög hogy ránéztem a könyvre :D
2011. ápr. 23. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!