Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másolnátok légyszi szerelmes idézeteket a Bilbiából be?
Figyelt kérdés
Nászajándék bögrére másoltatnám rá. Köszönöm előre is!!2011. ápr. 22. 18:46
1/13 anonim válasza:
És miért pont a Bibliából kell?
Nem jó a normális szerelmes idézetek?
2/13 A kérdező kommentje:
mert szentfazekaknak lesz b+ miért kell belekötni????? nyugi én se vagyok szent ahogy látom te se, mégis tiszteletbe tartom, hogy az ismerősöm hites és azér
2011. ápr. 22. 18:55
3/13 anonim válasza:
Kérdező! Normálisan is válaszolhattál volna nem??? Keress magadnak ha olyan nagy a szád... :)
4/13 habibi válasza:
" Megtaláltam, akit szeret a lelkem". (Énekek éneke, 3,4)
5/13 anonim válasza:
Hát te hülye vagy, így én se írok.
6/13 anonim válasza:
Első vagyok
Kedves Kérdező!
Úgy gondolom, hogy teljesen normálisan tettem fel a kérdéseimet, egyáltalán nem volt bennem semmilyen rossz szándék, csupán azért kérdeztem ,mert pont a Bibliából nem tudok, de ha más jó lett volna, akkor szívesen írtam volna...
Szerintem ha valakire mérges vagy, akkor azt ne itt töltsd ki másokon, mert itt csak segíteni próbálnak az emberek Neked!
7/13 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek...
Minden kérdésnél ez van. Kérdez valamit, nem mind1, hogy miért? A bibliából akar, és NEM JÓK NEKI A SIMA IDÉZETEK! szerintem egyértelmű..
Itt vannak, keresgélhetsz hogy melyik szerelmes, melyik nap. :)
10/13 anonim válasza:
Nem értem miért kell arra egy kérdést pazarolni, amit seperc alatt meg lehet találni a google segítségével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!