Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az esküvőtök?
mi negyen voltunk (mi+2 tanu), negy perc alatt lezajlott (sablonszoveg, igen, igen, alair, alair)
utana 7re bovult "tarsasaggal" elmentunk egy jo etterembe (perzsa shiraz etterembe), degeszre ettuk, ittuk magunkat, elfekudtunk a parnakon egy kulon kis szobaban, es nagyon jol ereztuk magunkat
40 ezer forint volt az egesz mindenseg.
azert igy tortent, mert ki szerettuk volna hagyni a csaladot, es kulonben sem szerettuk volna nagydobra verni (10 eve eltunk mar egyutt, igazabol semmit nem szamit, csak egy papir, a baba volt az egyik fo ok, ami a naszejszakan fogant vagy par nappal kesobb :))
nagyon, nagyon jol ereztem magam, eletem legszebb napja volt (szerintem holnaputanig az lesz, akkor ugyanis megszuletik a babank, es onnantol szerintem az lesz a legszebb nap az eletemben :))
az aposom kulonben mondta, hogy legyen templomi eskuvo is, amit egyikunk sem szeretett volna,mondtam, hogy ha nagyon akar, akkor vegye el ujra az anyosom :D (ok is nagyon jol elvannak, szeretik egymast meg minden.)
fontosnak talaltuk, hogy minden ugy tortent, ahogy mi szerettuk volna, voltunk par olyan eskuvon, ahol a szulok szerveztek, es valahogy nem volt az igazi. és termeszetesen voltunk olyan eskuvon/lagzin, ahol az ifju par szervezett mindent, nagy volt, es istenien ereztuk magunkat, nagyon jo emlekeim vannak arról is :))
Szia!
Mi kb 100 főt hívtunk meg, na ebből eljöttek kb 60an, mondjuk az a kemény mag volt:)) Hatalmas buli volt. Volt vőfély, aki iszonyat jó hangulatot csinált. Étteremben volt a lagzi, ismertük a helyet, így tudtuk mire számítsunk, a rövid italokat és a bort mi vihettük be, ezt nagykerből be tudtuk szerezni, mert apu unokatesója kocsmáros:) Sütit háznál süttettük, rengeteg lett. Rá pár napra már a szomszédoknak is osztogattuk, csakhogy elfogyjon:))) Zenekar nagyon szuper cigány zenekar volt, egy család:) Keresztanyám esküvői ruhákat készít és kölcsönöz, szóval az nem került pénzbe, kerestapám videózott, fényképezett, ez is ingyen volt, fodrász elég olcsó volt, műkörmös unokatesóm, ez volt a nászajándékuk egy része, virágost is elég olcsót találtunk.:) Szóval egész jó megúsztuk. Ami pénzbe került az a kaja, meg a pia volt:)
Cakk-pakk olyan 8-900000 Ft volt.
Nekünk tavaly aug-ban volt. Kb 90-en voltunk a lagzin a szolgáltatókkal 1ütt, esküvőn többen,mindenkit nem hívtunk a lagziba.
Kikérő, búcsúztató nem volt. Férjem az oltárnál látott meg, mint a filmekben:)Persze ehhez kellett, hogy az egyházi hamarabb volt, mint a polgári. Aztán fényképézkedtünk az Arborétumban. (Ott volt az egyházi) addig vendégek sütiztek, ittak. Lagziban nem a hagyományos menü volt: legényfogó leves
marhapörkölt, galuska, krumpli (ok, ez kivétel)
grillek: flekken, joghurtos csirkemell, grillzöldségek, szuvlaki
thai pulykacsíkok spagettivel
tzatziki, görög saláta.
éjjel: rántott csirke, zöldségek, saláták
Volt vőfély, de idióta játékok nem. Sk. volt a meghívó, menükártya, ültetőkártya, pecsételt szalvéta. Köszönőajándék esküvős kis hűtőmágnes volt, mikor mentek haza a vendégek, már megkapták. Dekorszínek: zöld-fehér, krém. Menyecskeruhám: zöld. Gyertyafénykeringőt betanította Férjem Shrek zenéjére. Menyecsketánc volt. Olyan 1.300 000 be került. szüleink finanszírozták, örök hála.
rövid ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=l0UwSmQlMhE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!