Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez így megoldható? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így megoldható? Vagy felejtsem el, hogy az öcsém lesz a tanúm?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz az esküvőnk. Az öcsém szeptemberben tölti a 18-at.

Lehet így a tanúm, vagy sem? Azt a 3 hetet ennyire komolyan fogják venni? Mindenképp őt szeretném tanúnak, nagyon fontos ez számomra.. Máshogy el sem tudom képzelni az egész ceremóniát.

2011. ápr. 14. 12:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet a tesód, aki bemegy veled a templomba, s ott marad az úrasztalánál a tanúdként. (nincs oltár a reformátusoknál).
2011. ápr. 14. 13:24
 12/15 A kérdező kommentje:

:) Igen azt tudom, hogy nincs oltár, csak, szerettem volna úgy fogalmazni, hogy mindenki értse.

Egyébként a keresztény szertartás nem a templomban lesz, hanem a saját kertünkben.

A lelkészünk másik városban lakik (mi is ott laktunk) viszont elköltöztünk onna, és a helyi lelkész nem nagyon engedi, hogy az Ő templomába eljöjjön a mi leklészünk és összeadjon minket.

Kicsit zavaros tudom, de remélem érthető. :) Szóval a kertben lesz.

2011. ápr. 14. 13:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Szóval, akkor ott lehet az öcsém a tanúm? :) Jajjh de jó.. Rég ötültem már ennyire jóhírnek.. :)
2011. ápr. 14. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

A helyi kiskirály típusú lelkészt csókoltatom! Nektek pedig sok boldogságot előre is!

Ja, az egyházi anyakönyvbe is úgy kerül majd be, hogy a testvéred a tanúd!

2011. ápr. 14. 13:29
 15/15 A kérdező kommentje:
:) Köszönjük szépen!!
2011. ápr. 14. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!