Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem voltam elsőáldozó, esküdhetünk templomban?
Még fiatal vagyok csak érdekel :D
Lehet,hogy más téma de nem tudom,hogy hol tehettem volna fel és úgyis csatlakozik is egy kicsit a témához,na szóval:
Gáz,hogy ha én katolikus vagyok,de nem érzem magam annak?Mármint engem sose neveltek úgy.Mármint én hiszek Istenbe meg minden, de nem érzem katolikusnak magam.
Esküdhetsz, ha megcsinálod utólag az áldozást, bérmálást, aztán jegyesoktatást, vagy mit.
Viszont nevetségesek az olyan emberek, akik életükben alig voltak templomban és a jövőben sem fognak oda menni, csak mint turista, s ennek ellenére képesek végigvonulni a templomban habos-babosban, csak hogy meglegyen a nagy nap és a fényképes dokumentáció. Ezek külsőségek... Az ilyenfajta emberek úgyis elválnak előbb-utóbb...
esküdhetsz templomban, csak nászmise nélkül.
(a nászmisén áldoztatás is van, és azt ugye nektek nem lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!