Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen nászajándékot illik adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nászajándékot illik adni?

Figyelt kérdés

Mivel fiatal is vagyok és anyukámék meg nem eljárogatósak, ezért nemnagyon voltam még esküvőkön (csak olyanon, ahol nem volt nagy csinnadratta meg ajándékozás).

Nyáron lesz egy nagyon jó barátnőm esküvője. Mit szokás ilyenkor adni? Inkább értékeset, vagy inkább személyreszólót, közös ajándékot a párnak, vagy mindkettejüknek, vagy csak a barátnőmnek?

És mennyire illik elegánsnak lenni, ha egyébként elég elegáns esküvő lesz (kastély meg minden) és fontos vendégnek számítok? (linkeket is küldhettek)

Tudom, hogy fura, de tőle csak nem kérdezhetem meg, mástól meg nemigazán tudom. Igazából az egészet nagyon nehéz elképzelni, a családja nyomására csinálja a felhajtást, mert ő egyszerűt akart és nem is az a típus (együtt voltunk punkok tiniként). Segítsetek!!!

2011. ápr. 4. 23:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

Pl. egy szép formás nagyobb darab gyertyát halvány szinekkel, és ha van rajta kis síma hely, a monogramjukat vésesd bele, akár egy rövid idézetet is lehet. Aljára pedig a te nevedet.

Ezt minden évfordulójukon meggyújthatnák, és amolyan ott lennél velük.

Ha van róluk fényképed, akkor valakivel festményt alkotni belőlük azt bekeretezni... Vagy karikaturát csináltatni róluk fényképről bekeretezni..

Egy nagyon nagy akár összevarratni két törülközőt, és a nevüket hullámosan keresztbe belevarratni (ez sexi jellegű)

Akármilyen utalvány, mondjuk egy hétvégi wellness..

Hirtelen ennyi jut eszembe.

2011. ápr. 7. 23:11
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
Azért érdemes körbekérdezni a rokonságot is, nincs-e valami, amire közösbe gyűjtenek (pl. nászút vagy mosogatógép) vagy mondták-e mit kérnek. Ha nincs, talán a gravírozott, hímzett, egyedileg cimkézett, időtállóbb, értékesebb tárgyak vagy még inkább a kézműves, iparművészeti áruk terén érdemes keresgélni... Te ismered az izlésüket, hobbijaikat. De lehet pl. drága, különleges bor, ékszerdoboz, festmény, dizájner lakberendezési tárgy (lámpa, tükör, óra, textilia...). Vásárlási utalvány sztem elég személytelen, wellness pl. csak akkor, ha szeretik és nem kerül többe odamenni :) De ha van valami különleges vágyuk (pl. a vadvizi evezés:)), akkor élményt ajándékozni is jó ötlet lehet.
2011. ápr. 8. 06:16
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

egy közös képet róluk meglehetne festetni és szép keretbe rakni. :)

17/L

2011. ápr. 8. 12:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen tudakolózz a rokonoktól előtte, ha van valami amire gyűjtenek szállj bele.

Ha nincs, akkor én nagyon tudom ajánlani a vársárlási utalványokat! Akár Ikeás, akár valami üdülésre vonatkozóan tudják beváltani.

De a legtöbb masszőrnél már lehet kapni kuponokat, amiket be tudnak váltani. Biztos jól esne nekik egy páros masszázs az esküvői idegeskedések után. Vagy akár még az esküvő előtt is odaadhatod.

Szóval szerintem a kuponnal nem tudsz melléfogni.

Ha személyeset akarsz, akkor tudakold meg lesz-e vetítés az esküvőn a gyerekkorról, ha nem, szervezd meg te, írj hozzá szöveget is!

Remélem segítettem!

2011. ápr. 8. 12:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Láttam egy honlapot, ahol nagyon szép, minőségi ágyneműt lehet venni és hímeztetni.

Én örülnék neki.

2011. ápr. 8. 12:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Puccos lagziba puccos ruha az elvárás. Nem százezerért, de ha már kastélyban lesztek és fontos vendég vagy, akkor ki kell tenned magadért ruhában is. Mindenki azt mondja, hogy nem azt nézik, de igenis nézik, és heteikig téma, hogy ki miben volt, és jól állt-e neki/rajta.

Ajándékot a magad pénztárcájához szabva, és inkább közös, személyeset.

Öcsémnek a két barátja összefogva egy 3 napos wellness hétvégét ajándékozott. nagyon jó öltet volt sztem. Pl. a guliver licitutazós oldalon nagyon jók vannak és annyira nem is vészes áron.

Persze ez attól is függ, hogy milyen értéken gondolkodsz. Barátnak 10 ezernél sztem nem vennék többért ajándékot.

2011. ápr. 8. 13:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Mivel a barátnődről van szó, én őt kérném meg, mondjon 5-10 tételt, aminek igazán örülne. A meglepi az lesz, hogy a végén mit fog kapni azok közül, vagy még kiderülhet, hogy azokból egy újabb ötlet ugrik be neked.

Igen, ezek a wellnes-hétvégék, meg ajándék-kuponok stb. most menők, de mi van, ha abból kap tízet?

Ha végképp nincs semmi ötlet, menj be egy ékszer-üzletbe egy karkötő, nyaklánc medállal, vagy éppen ott vegyél neki utalványt.

A te ruhád szerintem legyen "elegánsan diszkrét". Elegáns = divatos, jó szabású, ami csinosan áll rajtad. Diszkrét = a színe, mintája, mert szerintem azzal fogsz kitűnni a társaságból. A hivalkodó szabás, minta, szín sosem elegáns.

2011. ápr. 8. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Mindenképpen valami szép hosszú ruhát vegyél fel, elegánsat és egyszerűt. Nászajándék...nem lesznek ott más barátok, akikkel esetleg összefoghatsz? Akkor vehettek valami értékesebbet közösen. Ha nem így van, akkor szerintem nézz körül itt: [link] vagy itt: [link]

Nem tudom mennyit szánsz rá, itt vannak drágábbak, meg olcsóbbak is. De ha szűkösebb a kereted, és ügyes a kezed, akkor pl. hímezhetsz nekik egy terítőt, vagy törölközőket, vagy horgolhatsz egy ágyterítőt, ilyesmit.

2011. ápr. 9. 09:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem sok barátom lesz ott, de pl anyukájával igen jó kapcsolatban vagyok. Igazából kicsit szomorúan olvasom a kommenteket, mert a ti helyzetetekről ad inkább képet, ők nem állnak rosszul anyagilag, tehát nem ell gyűjtögetniük a bútorokra meg arra, hogy hétvégén elmenjenek valahova (balira meg nem fogom őket elküldeni, még a végén úgy tűnne, hogy többé látni se akarom :D) bár a segítőkészséget értékelem. Mondjuk az egyedileg hímzett...stb dolgok még jó ötletnek tűnnek (de pl vadvízi evezésen már voltunk mindannyian, meg az is olyan, hogyha el akar menni elmegy, szóval nem igazi ajándék...) Mindegy, még van 3 hónapom, csak kitalálok valamit, ami egyedi, személyes és olyan, hogy csak tőlem kaphatná, senki mástól. Mert igazából szerintem az ajándékoknak ez a lényegük, nem az, hogy meg tudja venni a hűtőszekrényt (bár akinek nem telik rá, annak az biztos az is nagyon fontos, csak ez most nem az a szituáció, ha megszorulnának, akkor amúgyis lenne segítségük, de ez most nem áll fenn).
2011. ápr. 9. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!