Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen ott az esküvőmön az apám? Alkoholista, ápolatlan, trágár beszédű, nem tud viselkedni. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Éppen ha nagyon akarom fel tudjuk öltöztetni úgy ahogy kell, de nem tud viselkedni, mert már elitta az eszét. Csak a kisteremben esküszünk, a szülők(?) jelenlétében, nem lesz násznép és lagzink sem lesz. De az esküvő után lesz egy kis ebéd valamelyikünk lakásán. Hívjam meg az apámat is az esküvőre, vagy nem nagy gáz, ha nem lesz jelen? Mit fog akkor szólni, ha megtudja, hogy megvolt az esküvő és őt nem hívtuk meg? Engem nem zavarna ha ott lenne, csak a párom családja előtt szégyenlem. Pedig már találkoztak, nem is egyszer, de nem sokat beszélgettek. Ötleteket várok. Előre is köszönöm a válaszokat!2011. ápr. 1. 10:44
11/18 anonim válasza:
hm. adnék neki egy esélyt. de megígértetném vele, hogy egy kortyot sem iszik. ha szeret téged, és képes felelősen gondolkodni is viselkedni, akkor meg tudja állni, és nem teszi tönkre azt a szép napot.
ha megszegi az ígéretét, akkor onnantól kerülném a társaságát...
12/18 anonim válasza:
Hát, most gonoisz leszek, de a lelki terror a legjobb módszer, bár nem tudom hogy hány éves vagy, és hogy egyeüdl élsz-e, de ha jól tippelek igen. Akkor pedig a helyzet a következő, megmondod neki hogy ha ezt elszúrja, és tönkre teszi, akkor téged soha többet nem lát, és kidobatod a "lagziról" is. DE ha tényleg szeret visszafogja magát, mégis csak az apád, és lehet hogy szeret, csak menekül a gondok elől. Hány éves apád? El kéne küldenetek egy elvonóra, lehet hogy változni akar, csak egyedül nem megy neki.
13/18 anonim válasza:
"Legyen ott. Apádat ne szégyelled, mert ha ő nincs te sem vagy!"
Csak egy kérdés! Ezt tanácsolnád magadnak is? Mert nem hiszem, hogy életed legszebb napját ilyen ember társaságában szeretnéd tölteni, és azon reszketni mikor rendez jelenetet.
Én nem hívnám meg, mindegy, hogy az apád. Azért mert anno összehoztak még nem tartozol örök hálával, főleg, ha tönkre tette a piálásával a kettőtök kapcsolatát.
14/18 A kérdező kommentje:
Egyébként 73 éves és évente egyszer fürdik. Lehet hogy ha nincs is ital benne, akkor is bedünnyögne valamit a ceremónia közben. Értelmes témáról nem lehet vele elbeszélgetni. A nőkre azt mondja, hogy: "szuka", a férfiakra pedig, hogy: "ganéj". Ezek ismeretében hogyan döntenétek?
2011. ápr. 1. 22:34
15/18 anonim válasza:
A kulcsszót/mondatot már kimondtad. Hogy téged nem zavarna. Ebben az esetben sztem hívd meg, persze azért nem árt megbeszélni vele, hogy azért próbáljon meg disztingválni.
16/18 anonim válasza:
Illik meghívni. Az más dolog, hogy bizonyos feltételek mellett!
17/18 anonim válasza:
Szia! Nekem is ugyanez a problémám. Én úgy fogom megoldani, hogy ultimátumot kap. Ha nem bírja megállni, hogy ne igyon, akkor nem látom szívesen, de ha megígéri, hogy nem fog inni, akkor eljöhet. Ha megsértődik qaz ultimátumon, akkor egyértelmű a végkifejlet, nem hívom meg, mert jogos az aggodalmam. Amennyiben megígéri, de mégsem tartja be a szavát, már eldöntöttem, hogy akkor majd úgy teszek, mint aki nem vesz észre semmit, nem fogok hisztizni, mert akkor meg én magam lennék az, aki a saját esküvőjét tönkreteszi. Ugyanez lesz a testvéremmel is, mert ő is iszik. Ha örök harag, akkor legyen így, de nem engedem senkinek, hogy életem legszebb napját tönkretegye a trágár és felháborító viselkedésével. Ne hozzanak engem szégyenbe a rokonság előtt.
18/18 anonim válasza:
Persze, téged nem zavarna, mert már megszoktad. 73 éves az öreg, már nem húzza sokáig, téged olyan 30 felé tippellek. Nah szóval a helyzet az, hogy ha megmurdál lehet hogy egy életen át bánni fogod, de ne számíts csodákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!