Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan hívjak meg olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjak meg olyan embereket az esküvőmre, akik utálják egymást?

Figyelt kérdés
Ti voltatok ilyen helyzetben? Minden családtagomat szeretném, hogy ott legyen, de nem tudom mi tévő legyek!
2011. márc. 31. 22:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt a szüleimmel.

De jól megoldottam.

Anyát és a párját anya szülei (nagyszüleim) mellé ültettem, apát a nagyszülők másik oldalára a tesóm kisgyerekei mellé, így lefoglalták az unokák és nem is hallhatta, láthatta anya párját.

Hívd meg őket, aztán majd ők eldöntik, elmennek-e az esküvődre, vagy fontosabb nekik a saját sértődöttségük.

2011. ápr. 1. 09:07
 12/18 anonim ***** válasza:
én tudod mit tennék? beszélnék mindkettővel erről, h megkéred őket h viselkedjenek normálisan, ha nem sikerül akkor már el se induljanak, és ha mégis kitör a balhé, akkor kérd meg őket h távozzanak, mert nem kérsz belőlük.
2011. ápr. 1. 09:21
 13/18 anonim ***** válasza:

én megmondtam, hogy csak a másik(utált) fél is ott lesz, és ha nem tud megmaradni vele egy teremben egy estét, akkor el se jöjjön. konkrétan mamámról van szó. az egyik fia (nagybátyám) otthagyta a feleségét meg a gyerekeit egy másik nőért, akivel mamám jóba van, a 'menyét' ki nem állhatja...mondtam neki, csak akkor jöjjön el, ha nem okoskodik, veszekszik, és lakatot tud tenni a szájára. tisztában vagyok avval, ha veszekedés lesz, az miatta lesz, és ki fogom rakni, nem érdekel, ki mit szól...nehogy már elrontsák a legszebb napom...

szerintem közöld a felekkel, hogy a másik is ott lesz, he nem tetszik, ne jöjjenek, ha jönnek, akkor meg pofa be:)

2011. ápr. 1. 10:07
 14/18 anonim ***** válasza:
szerintem hívd meg mindkettőt, aztán majd eldöntik hogy pár órácskára képesek e Téged előtérbe helyezni a gyűlölködés helyett. ha erre nem képesek akkor nincs is keresnivalójuk az esküvődön.
2011. ápr. 1. 10:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Az én anyum és párom szülei közt nagyon rossz a kapcsolat(évek alatt megromlott)

Volt már egy polgárink ami még kivitelezhető volt de szeretnénk egy nagy templomit is sátras lakodalommal egybekötve,na azt még nem tudom hogy lesz.

Egy biztos:az a nap a miénk!!!És hiszem,hogy minket nézve mind a két fél félre tudja tenni a konfliktusokat!

Ha szeretnek benneteket akkor ezt tudniuk kell kezelni!

Persze értelek mert valami lesz a levegőbe és érezni fogod és nekem talán még gyomoridegem is lesz(jó mi saját esküvőn máson idegeskedni)de nélkülük csak nem lenne az igazi...nem tudom.Xar helyzet mi szívunk miattuk...:)

Én mindig arról álmodtam,hogy a férjem családjával is szeretném ha tök happy lenne minden köztünk és a két család közt...hát nem jött össze:(

2011. ápr. 1. 13:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez elég necces szitu. És gondolom itt azért nem fogod részletesen leírni a dolgokat, de azért fontos lenne tudni, hogy mégis mi merre meddig (kik, min vesztek össze, milyen személyiségek stb.), mert így lehet csak személyes tanácsot adni. De pár tipp...

Írtad, hogy közeli rokonok, és gondolom, te szeretnéd meghívni őket (ha te ki nem állhatod őket, csak az illem kedvéért ne hívd meg őket, azzal mkinek ártasz). Szval. Ha tudnak kulturáltan viselkedni, akkor hívd meg őket, és egymástól minél távolabb ültesd le őket a lagzin (és gondolom a szertartáson meg ők fognak erre törekedni, mert ott nem lehet ültetgetni :D)... és egyik se legyen akkor a főasztalnál, vagy ne legyen az egyik sokkal közelebb hozzád, mint a másik. Ha meg lehet arra számítani, hogy tönkreteszik a nagy napod, mert fennhangon üvöltve veszekednek, káromkodnak, isznak, verekszenek, akkor vagy beszélni a fejükkel, hogy csak akkor jöhetnek, ha tudnak viselkedni, és a helyszínen az első rossz szó/mozdulat után mennek a levesbe, vagy nem meghívni őket... persze ez utóbbi a legrosszabb, ha te szereted őket, és szeretnéd, hogy a tanúi legyenek az eseménynek... szval én a legelső verziót választanám.

2011. ápr. 2. 01:23
 17/18 A kérdező kommentje:
A sztori nagyon összetett. A nagyapámról van szó és az ő lányáról, a keresztanyámról. Ők már 15 éve nem beszéltek, mi is csak 1-1.5 éve vettük fel a kapcsolatot a nagyapámmal. ... Bonyolult.
2011. ápr. 2. 07:52
 18/18 anonim ***** válasza:
01:23 vagyok... itt abban az esetben azért "könnyebb" a dolog, hogy nem a szülőd egyik sem... akkor így a főasztalnál le tudnak ülni a szülők anélkül (hagyomány/illem szt), hogy botrány lenne... akkor a legrosszabb, amikor az egyik fél szülő, vagy mindkettő, pont emiatt. Ebben az esetben azt ajánlom, hogy elég messze ültessétek őket egymástól, amennyire lehet... de ne a terem két szélső végébe, mert olyanok mellé kellene leültetni őket, akiket ismernek, és kben is a család tagjai, a többi családtaggal meg gondolom én, nem akartok kiszúrni úgy, hogy nagyon messze ültetitek őket. Mindkettejüket olyan társaságba kellene ültetni, akiket ismernek, és bírnak vagy legalábbis semlegesek velük (szval ne olyanhoz, akik a másik "párthoz" tartoznak) tehát családhoz...
2011. ápr. 2. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!