Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjak meg olyan embereket az esküvőmre, akik utálják egymást?
Nekem is így volt a szüleimmel.
De jól megoldottam.
Anyát és a párját anya szülei (nagyszüleim) mellé ültettem, apát a nagyszülők másik oldalára a tesóm kisgyerekei mellé, így lefoglalták az unokák és nem is hallhatta, láthatta anya párját.
Hívd meg őket, aztán majd ők eldöntik, elmennek-e az esküvődre, vagy fontosabb nekik a saját sértődöttségük.
én megmondtam, hogy csak a másik(utált) fél is ott lesz, és ha nem tud megmaradni vele egy teremben egy estét, akkor el se jöjjön. konkrétan mamámról van szó. az egyik fia (nagybátyám) otthagyta a feleségét meg a gyerekeit egy másik nőért, akivel mamám jóba van, a 'menyét' ki nem állhatja...mondtam neki, csak akkor jöjjön el, ha nem okoskodik, veszekszik, és lakatot tud tenni a szájára. tisztában vagyok avval, ha veszekedés lesz, az miatta lesz, és ki fogom rakni, nem érdekel, ki mit szól...nehogy már elrontsák a legszebb napom...
szerintem közöld a felekkel, hogy a másik is ott lesz, he nem tetszik, ne jöjjenek, ha jönnek, akkor meg pofa be:)
Az én anyum és párom szülei közt nagyon rossz a kapcsolat(évek alatt megromlott)
Volt már egy polgárink ami még kivitelezhető volt de szeretnénk egy nagy templomit is sátras lakodalommal egybekötve,na azt még nem tudom hogy lesz.
Egy biztos:az a nap a miénk!!!És hiszem,hogy minket nézve mind a két fél félre tudja tenni a konfliktusokat!
Ha szeretnek benneteket akkor ezt tudniuk kell kezelni!
Persze értelek mert valami lesz a levegőbe és érezni fogod és nekem talán még gyomoridegem is lesz(jó mi saját esküvőn máson idegeskedni)de nélkülük csak nem lenne az igazi...nem tudom.Xar helyzet mi szívunk miattuk...:)
Én mindig arról álmodtam,hogy a férjem családjával is szeretném ha tök happy lenne minden köztünk és a két család közt...hát nem jött össze:(
Ez elég necces szitu. És gondolom itt azért nem fogod részletesen leírni a dolgokat, de azért fontos lenne tudni, hogy mégis mi merre meddig (kik, min vesztek össze, milyen személyiségek stb.), mert így lehet csak személyes tanácsot adni. De pár tipp...
Írtad, hogy közeli rokonok, és gondolom, te szeretnéd meghívni őket (ha te ki nem állhatod őket, csak az illem kedvéért ne hívd meg őket, azzal mkinek ártasz). Szval. Ha tudnak kulturáltan viselkedni, akkor hívd meg őket, és egymástól minél távolabb ültesd le őket a lagzin (és gondolom a szertartáson meg ők fognak erre törekedni, mert ott nem lehet ültetgetni :D)... és egyik se legyen akkor a főasztalnál, vagy ne legyen az egyik sokkal közelebb hozzád, mint a másik. Ha meg lehet arra számítani, hogy tönkreteszik a nagy napod, mert fennhangon üvöltve veszekednek, káromkodnak, isznak, verekszenek, akkor vagy beszélni a fejükkel, hogy csak akkor jöhetnek, ha tudnak viselkedni, és a helyszínen az első rossz szó/mozdulat után mennek a levesbe, vagy nem meghívni őket... persze ez utóbbi a legrosszabb, ha te szereted őket, és szeretnéd, hogy a tanúi legyenek az eseménynek... szval én a legelső verziót választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!