Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok a helyemben? Alkalmi ruha vagy mennyaszonyi az esküvőre?
nekünk is szűk család lesz,ez rajtunk kivül 9 fő,de a menyasszonyi ruhához ragaszkodok,20ezerbe fog kerülni,ennyit nekem megér..vendégsereget hátam közepére se,meg lagzit,csak a szűk család legyen,de a ruha kell:)
23/N
"Képzeljük el, hogy most 2041 van, azaz 30 évvel idősebbek vagyunk. És kapunk még egy esélyt, hogy visszajöjjünk ide a múltba. Vajon akkor is így élnénk? Így döntenénk?"
Egy Soma-cikkből idéztem! Abszolút igaza van, és elgondolkodtató, hogyha visszagondolok/gondolunk később a mostani életünkre, lesz-e, amit megbántunk...
A lényeg: meg ne bánd, hogy elszalasztod a menyasszonyi ruhát! Az esküvő az, amin kár spórolni, mert később nagyon fog fájni, amikor az unokáknak mutatod a képeket stb. (ebből leszűrheted, hogy én a menyasszonyi mellet volnék és ilyenen nem spórolnék, mert ez bepótolhatatlan!!!)
(ebből a cikkből idéztem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!