Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
E-bay-ről milyen tapasztalataitok vannak? Menyasszonyi ruhát néztem ott.
Erről lenne szó:
Nem tudom, mennyit kellene pluszban fizetnem (vám + illetékek), ugyanis a szállítás ingyenes, de ez egy dolog. Tudnátok nekem segíteni?
Köszi előre is!
ma 15:10 vagyok.Én angol ebay-t használok( mert itt élek kint9
Megnéztem neked az angol ebay-en
Azt írja,hogy világszerte ingyenes a szállítás,és a végleges ára 7 font....
(bár az itteni gyönyörű angol menyasszonyi ruhák árát nézem amikor a piacon 40-60 fontokért árulják a több száz fontos ruhákat a 7 font nekem túl olcsó,túl gyanús..Ahol lakom ,2 utcával lejjebb van egy menyasszonyi üzlet(ott varrják,és árulják .Álomszép ruhák vannak de 500 fonttól indulnak..(bár ez sem sok ha forintba átszámolod..) Ezért is keveslem a 7 fontot..(erre még vám sincs)
itt meg már ugyanaz a ruha 70 font..ennek jól néz utána szerintem,hogy mégis mennyi az ára..
Köszi szépen utolsó!
Bár nem értem, hogy hogyhogy nincs vám, mikor a termék helye Kína...
Nekem is fura, nem értem mennyiben éri meg nekik, de mivel ez villámáron ennyi, megvenném szívesen. Csak attól félek, hogy sok lesz rá az adó és az illeték. Erre nem tudnátok példát mondani, hogy kb mennyire számoljak? Vagy meg lehet nézni valahol e-bay-en?
Köszi!
Bocs, nem jó a link.
22 480 az ára. :(
Igen, én is így vagyok vele.
Köszi, hogy leírtátok a tapasztalataitokat!
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!