Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a SUPER MEGHIVOk esküvői meghívókat gyártó cégről? A honlapjuk: www.super-invitatii. Ro
Sziasztok!
Mi a héten kaptunk meg tőlük esküvői meghívóinkat, és maximálisan meg vagyunk elégedve velük.
Egyrészt nagyon nagy a választék, és szerintem nagyon jó, hogy sok meghívóhoz videó is van. Szerdán elküldtem a rendelést, azonnal válaszoltak, még aznap megkaptam a látványtervet. E-mailben szinte rögtön válaszolnak, a telefonszámunkon is azonnal elérhetőek.
A meghívók (sürgősségi felár nélkül), nyomtatással hétfőn már megérkeztek (el sem akartam hinni).
Nagyon szépek a meghívók – a videó is jól visszaadta a valóságot. Eddig akinek átadtuk, mind el volt ragadtatva :) (Mi egyébként egy szolidabb verziót választottunk, de egészen pazar termékeik is vannak). Kaptunk mellé borítékot is. Mindezt 64 forintért! (+ a szövegnyomtatás 54 ft, felénk 120 ft alatt szóba sem állnak az emberrel). A többi oldalról a 40 db meghívónk ára 3x, 4x ennyibe jött volna ki…
Úgyhogy mindenkinek őszintén ajánlom a céget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!