Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek az exetek (volt pasi, volt nő) esküvőjére, ha meghív? Vagy valami frappáns szöveggel kivágnátok magatokat?
Ne menj el, sebeket tépne fel benned is és benne is, ez a nap nem rólatok szól.
Frappáns szöveg: hivatalos vagy egy másik esküvőre, névnapra, születésnapra. Vagy pedig: elutazol pár napra az új barátoddal, v külföldi vendégeket vársz, v valami hasonló. De persze azt is megmondhatod, hogy legyen boldog mással,ha már mást választott. Ha viszont te szakítottál vele, akkor meg miért is hív meg? Hogy lásd, ő járt jobban? Szóval ne menj el, én ezt tanácsolom.
mi a baratommal a nyaron megyunk az unbokatesom eskuvojere,aki az o volt baratnoje...amikor ezt meghallotta csak nezett hogy minket is meghivott...de elmegyunk minden gond nelkul...bar a baratom azt mondta hogy biztos furcsa lesz neki a dolog...de mar engem szeret es nem szamit neki a mult...
ha lezartada dolgot es van uj baratod...szerintem menjetek el es erezzetk jol magatokat...oruljetek eggyutt veluk
összes VOLT óvodástársamat
már nem vagyok óvodás :D
Én nem tudom, de szerintem ez nem egészen normális.
Egy olyan embert akihez egyszer gyengéd szálak fűztek nem hívom meg az esküvőmre, és a páromat se hoznám ilyen kellemetlen helyzetbe.
Megértem ezt a barátok maradtunk témát is, de azért túlzásba már nem kell vinni. De én pl nem is barátkozom egyik exemmel sem, mivel ő annó nem a barátom volt, hanem a szerelmem, és amúgy is van elég jó barát az életemben...
És nagyon rosszul esne, ha a párom meghívná az ő exét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!