Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elmennétek az exetek (volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek az exetek (volt pasi, volt nő) esküvőjére, ha meghív? Vagy valami frappáns szöveggel kivágnátok magatokat?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 18:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én nem mennék el semmiképpen. Túl vagyok már régen a kapcsolaton, de nem szeretném a férjemet ilyen kellemetlen helyzetbe hozni, hogy az exem esküvőjén parádézzon velem, nélküle meg pláne nem mennék el, mi már összetartozunk.
2011. márc. 22. 19:41
 12/20 Kései Sirató ***** válasza:

Ne menj el, sebeket tépne fel benned is és benne is, ez a nap nem rólatok szól.

Frappáns szöveg: hivatalos vagy egy másik esküvőre, névnapra, születésnapra. Vagy pedig: elutazol pár napra az új barátoddal, v külföldi vendégeket vársz, v valami hasonló. De persze azt is megmondhatod, hogy legyen boldog mással,ha már mást választott. Ha viszont te szakítottál vele, akkor meg miért is hív meg? Hogy lásd, ő járt jobban? Szóval ne menj el, én ezt tanácsolom.

2011. márc. 22. 20:08
 13/20 anonim ***** válasza:

mi a baratommal a nyaron megyunk az unbokatesom eskuvojere,aki az o volt baratnoje...amikor ezt meghallotta csak nezett hogy minket is meghivott...de elmegyunk minden gond nelkul...bar a baratom azt mondta hogy biztos furcsa lesz neki a dolog...de mar engem szeret es nem szamit neki a mult...

ha lezartada dolgot es van uj baratod...szerintem menjetek el es erezzetk jol magatokat...oruljetek eggyutt veluk

2011. márc. 22. 20:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem mennék, mert úgy lett vége, hogy nem lett vége sehogy a kapcsolatnak. Na mindegy jó nem sülne ki belöle.
2011. márc. 22. 21:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem, ha csak ennyi kötött össze minket és nem tartozunk mondjuk egy baráti társasághoz.
2011. márc. 22. 22:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem mennék el, mert nem akarnám kellemetlen helyzetbe hozni a párját. A múltat tudni kell elengedni és továbblépni. Ennyi erővel az összes óvodástársamat is meghívhatnám és viszont...
2011. márc. 22. 23:12
 17/20 anonim ***** válasza:

összes VOLT óvodástársamat

már nem vagyok óvodás :D

2011. márc. 22. 23:12
 18/20 anonim ***** válasza:
nem mennek el. Semmi kozom az o eletukhoz es az uj feleseg se kivancsi a regire. Ha lenne kozos gyerek akit szinten meghivtak az mas szituacio.
2011. márc. 23. 04:22
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) sokat segítettetek :)
2011. márc. 23. 09:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, de szerintem ez nem egészen normális.

Egy olyan embert akihez egyszer gyengéd szálak fűztek nem hívom meg az esküvőmre, és a páromat se hoznám ilyen kellemetlen helyzetbe.

Megértem ezt a barátok maradtunk témát is, de azért túlzásba már nem kell vinni. De én pl nem is barátkozom egyik exemmel sem, mivel ő annó nem a barátom volt, hanem a szerelmem, és amúgy is van elég jó barát az életemben...

És nagyon rosszul esne, ha a párom meghívná az ő exét...

2011. márc. 23. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!