Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Bevonuló zenének mit szóltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevonuló zenének mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=NKObilMtRFo

Nem bírom a túl csöpögős szövegeket, a mesedalokat szeretem, de nem ebben a szituban, ja és gitármániás vagyok...

2011. márc. 19. 16:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még depressziós zeneként sem tetszik.
2011. márc. 19. 17:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha esküvőre, akkor is támogatom. Essen csak le a násznép álla. A rokonságban nálunk is mindenki nyomatja a szar mulatós zenét a lagzikban, apám meg ki akar tagadni engem, amiért én semmiképp nem akarom folytatni ezt a "hagyományt". Pedig ő is gyűlöli az olyan zenét.

Az esküvő értetek van, nem a násznépért, a te ízlésed tükröződjön!

2011. márc. 19. 17:03
 13/19 anonim ***** válasza:
17:03nak igaza van, írtam, hogy drasztikus bevonuló zene ez a szám, de ez nem baj, és a mulatósnál jobb... Főleg ha nektek az nem stílusotok. Végülis ez a nap a tiétek, szóljon a ti zenétek...
2011. márc. 19. 17:08
 14/19 A kérdező kommentje:

Kösz a sok választ. A zene természetesen vágva lenne. Igaz, hogy The loner a címe és a magányról szól, de a címe nincs kiírva... :) Akinek eddig mutattam (cím nélkül, csak a zenét) annak pont, hogy nem ez jött le, hisz alapból a szituhoz képzeli. Általában a reakció: "hű, ez szép, ezt ismerem, de fogalmam sincs honnan...nem tudom, mi a címe"

Egyébként még egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz, ez az első ötlet, amire ráböktem. Egy biztos: a gitárból és a szövegmentességből nem engedek. És, ha gitár, akkor Gary Moore a császár (R. I. P.)

Köszönöm a véleményeket, mindegyiket!

2011. márc. 19. 18:20
 15/19 A kérdező kommentje:
Ja, és, hogy hova vonulok be? Hát nem is tudom...esküvő témakörben...hát persze, hogy katonának! :-D
2011. márc. 19. 18:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem esküvőre való inkább temetésre, bár véleményem szerint mindenki arra vonuljon be, ami a szívhez a legközelebb áll és mindkét félnek tetszik!!
2011. márc. 20. 16:15
 17/19 anonim ***** válasza:
depresszios egy kicsit. szep dal de nem eskuvore.
2011. márc. 22. 12:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Kicsit kemény hangzású
2011. márc. 24. 08:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik ha ez lenne az én bevonulásomon inkább elszaladnék.De ízlések és pofonok :-)
2011. márc. 28. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!