Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két magyar állampolgár házasod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két magyar állampolgár házasodhat Németországban?

Figyelt kérdés

Van egy gyönyörű kastély Németországban, amihez én régi emlékek miatt is kötődöm és ott lehet esküvőt tartani. Mivel a német tudásom nem túl perfekt, ezért inkább itt kérdezősködöm először, mielőtt valami német hivatalhoz fordulnék.:)

Csak polgári esküvő lesz két tanúval. Hogy lehet ezt elintézni? Utána Ausztriában fogunk élni, nekem már most is ott van a lakcímem. Akkor majd ott kell "honosítani", vagy Magyarországon is?

2009. febr. 22. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg az euvonal.hu-n, pontosan valaszolnak neked, 3 napon belul es persze magyarul!
2009. febr. 22. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, házasodhatsz Németországban, de ott elég macerás, szóval időben jelentkezzetek be. Utána mikor visszajöttök Magyarországra, be kell jegyeztetnetek a házasságkötést. Ezt a helyi anyakönyvvezetőnél kell kezdeményezni. A házassági anyakönyviről majd kell hiteles magyar másolatot készíttetni fordító irodánál (nem minden fordítóirodáét fogadják el!). Ha nem akarsz Mo-n élni, nem muszáj bejegyeztetned.

Én is külföldön házasodtam, onnan tudom.

2009. febr. 22. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!