Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belevágnál egy olyan kapcsolatba ha a barátnődnek valószinüleg nem lehet majd gyereke?
ma 20:40 vagyok!
Igen is érdekli a fiatalabb Férfiakat is a gyerek téma, mert Nekem minden vágyam egy család, legalább 2 gyerekkel.
Ja és csak 22 vagyok...
Nekem már 16 évesen több orvos is mondta, hogy soha nem lesz gyerekem. Aztán 25 évesen újra körbejártam, hátha fejlődött valamit az orvostudomány....akkor is azt mondták.
Megismerkedtem a férjemmel. Megbeszéltük, hogy együtt maradunk, és ha úgy érezzük akkor örökbefogadás. 4 év után döntöttük el, hogy adunk egy esélyt.
Nos a kisasszony ép táncikál a zenére a szobában mellettem. :) Ennyit a valószínűről :) Hajrá, ne add fel.
34 éves anyuka, 21 hónapos királykisasszony
A válasz megírásának időpontja: ma 11:08 vagyok
Sokféle öröklődő betegségem van.
Aztán pedig speciális vérem. Nem sima negatív nem :) Azt egy szurival el lehet intézni. Pozitív vagyok, de negatív alfaktorokkal. Elvileg teherbe sem eshetem, de ha igen akkor el kellett volna vetélnem. Mert a babát a szervezetem idegen testként, ellenségként kezeli.
De a baba úgy döntött, hogy mi legyünk a szülei. Első terhességem, és első hónapban megfogant, szinte el sem hittük. Igaz veszélyeztetett voltam, egy csomó plusz vizsgálat kellett, és sokat voltam kórházban is...27 hetesen majdnem meghalt a baba, nagyon legyengült.
Végül időre született nagyon ügyesen, gyorsan és természetes úton.
Mindenesetre inkább nem kockáztatok többet :) Nekünk csak Ő adatott meg, hát megelégedünk ennyivel. (esetleg örökbe fogadunk egy babát, mégse legyen egyke, a férjem sem zárkózik el a lehetőségtől már beszéltünk róla)
Én speciel igyekszem csak olyan nőt találni, aki meddő; mivel nekem sem lehet gyerekem. Így biztos elkerülhető az összes felesleges félelem.
[Bár az én koromban (25) ez még nem annyira fontos kérdés, én mindig tartok tőle egy komoly kapcsolatban, hogy a párom később elhagyna, hogy saját gyereke lehessen.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!