Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről az oldalról rendelt már valaki ruhát?
Megnéztem az oldalt. èrdekes. Nem hinném hogy én az esküvömre online rendelnék, igaz az én testem nem tökéletes. èn vagy 10 ruhát próbáltam fel annakidején meddigre rátaláltam az igazira. Igaz hogy részletes méretezést kénrek, de akkor is. Igaz van lehetöség méretlevételre.
Mikor online rendes ruhákat rendelek, akkor mindig berendelek hasonló ruhákat, több színben és méretben, és ami nem kell vissza küldöm. ugyan így a cipövel is. De ahol én szoktam rendelni ott mindig utólag kell fizetni.
köszi...majd még meglátjuk mi lesz ::)
kedves második válaszoló,elárulnád hogy online honnan rendelsz ruhákat?
Szép ruhák vannak az oldalon, de elég drágák. Ha mersz online rendelni ruhát, (bár mondjuk ha nem kicsi, hanem pl. nagy egy kicsit, azt megoldható varrónői segítséggel)szóval akkor inkább innen. Vannak használtak, meg újak is, új is kb 100 euro. Böngészgess, de német tudás szükséges hozzá kicsit. Én regisztrálva vagyok az ebayen, adok-veszek..minden. Ha az esküvőmkor is ismertem volna ezt az oldalt, tuti megpróbálok rendelni innen, minthogy kölcsönzésért 100ezret fizessek! De előtte próbálgatni kell ruhákat szalonokban, hogy biztosan tudd, milyen fazonú áll jól!
A ruhak gyonyoruek, csodalatosak szerintem. En az eskuvomre, erre a nagy napra nem rendelnek online, hiszen ez nem egy sima pulover, vagy egy edzocipo. Tudod meg akkor is merges az ember, amikor egy sima polot rendelsz, es nem jo a merete, es nem olyan, mint a katalogusban volt. Hat akkor mennyire merges lennel, ha ne lenne jo ez a gyonyoru, draga ruha.
Szerintem keressel uzleteket, valahogy azt probald meg kinyomozni, hogy milyen markaju ruhak, hol gyartjak oket, szoval mindent a ruhakrol, es uzletben kesobb azt keresd. A menyasszyonyok szinte mindig tobb ruhat is felprobalnak, es nem rendelnek, kuldenek, fizetnek...es csalodnek.
Nezd meg ezt az oldalt is, gyonyoruek vannak naluk is, es rengeteg elizabethn.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!