Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek nászajándékba? Frappáns ajándékötlet?
Figyelt kérdés
A mi lagzinkon ott voltak a kolléganőmék, kaptunk tőlük 10 000 forinot ajándékba. Szombaton szűk családi körben ők is összeházasodnak, de nem hivtak meg minket. Szerintetek mit vigyek?2011. márc. 10. 11:19
2/12 anonim válasza:
Ha nem hívtak meg akkor miért akarsz vinni bármit is?
4/12 A kérdező kommentje:
Szóval, he nem vagyunk hivatalosak, akkor ne kell "visszadni" az ajándékot?
2011. márc. 10. 12:10
6/12 anonim válasza:
Szerintem sem kell.
Ha jó barátok vagytok, és azért nem hívott meg mert csak rokonok voltak ott, akkor később persze kaphatnak valamit tőled.. de ez csak rajtad múlik.
7/12 anonim válasza:
szerintem sem kell, de ha jóban vagytok, valami jelképesnek biztos örülnének. pl. nevükkel hímzett nagy törülköző, fotóalbum, "családi" esernyő, színházjegy...
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, igen, jóban vagyunk, de anyagi okok miatt csak a szűk család lesz ott az ünnepi vacsorán, tehát csak a szülők és testvérek (maximum 8 személy). Az a nevükkel kihímzett törülköző jó ötlet. Ha valakinek esetleg még valami eszébe jutna, írjon!
2011. márc. 10. 16:21
9/12 anonim válasza:
Te egy nagyon rendes kolléganő vagy! Az enyémek, amikor azt mondtam, hogy csak a szűk családot tudjuk meghívni, úgy megsértődtek, hogy meg sem nézték az esküvői fotókat! Amúgy például egy szép fotóalbum is szép ajándék. Párom kollégái tortával várták, rajta egy dísz-nászpár és egy díszes képkeretet adtak. Ez is nagyon kedves volt, mert hát nem vártunk semmit.
10/12 anonim válasza:
Ha esetleg valami poénosat szeretnél,szerintem ez jópofa... :)
Teszveszen amúgy szokott egy csajszi árulni ilyet,ő készíti,de most nem találtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!