Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy alap (extrák nélküli) polgári esküvő? (Hódmezővásárhely)
Kábé mennyire lehet számítani? Ha mondjuk 20-25 fő lesz az esküvőn a párral és a tanukkal együtt. Semmi virág, vagy fénykép, vagy ilyesmi nem kell. Ennyi a szűk család, és ennyien is fogjuk otthon megünnepelni egy ebéd keretében. Ruha nélkül kérdem.
Hogy lehet elintézni, lefoglalni a dolgokat? Intézkedhet más is helyettem, ha személyesen nem tudok én intézkedni?
Külföldön lakunk, ezért elég nehéz egy hónappal az esküvő előtt ott lenni, mivel csak 2 hetet vagyunk otthon.
Apukám intézkedhet a helyemben? Fénymásolat elég a hivatalos papírokról? (anyakönyvi kivonat, lakcím igazoló kártya..)
Anglia, szóval nem két perc hazautazni. Legalább 3 nap kéne. Egy oda, egy intézkedni, egy vissza. De erre nincs pénzünk. Akkor nem házasodunk össze. Így jártunk.:(
Az adott település alatt Hmvhely-t érted? (így szoktuk rövidíteni)
Szia
11.15-ös vagyok
Mivel ezt senki se írta és 2 hetet vagytok csak itt ezért: haza jöttök elmentek az anyakönyvvezetőhöz a szükséges dolgokon túl estek majd ebbe ő is segíteni fog mit,hogyan kell szóval a leggyorsabb a jegyzőnek kell írni egy kérvényt,hogy ez és ez miatt tekintsenek el a 30 napos dologtól X összegű illetékbélyeg kell hozzá (a pontos összegre nem emlékszem,de 3000 ft körül) majd személyesen elviszitek a jegyzőnek (nem postázni mert az tovább tart) mi kb 3 nap múlva mehettünk a papírért amibe engedélyezte,hogy eltekintsenek a 30 naptól,azzal egyből bementünk az anyakönyvvezetőhöz aki közölte,hogy ha gondoljuk 2 óra múlva találkozhatunk nah de ezért ennyire nem akartunk kapkodni szóval ilyenkor többnyire hétköznapi időpont közül lehet válogatni,de ha szerencsés az ember és szombati napra befér akkor oda is berakják.Az első anyakönyvvezetői látogatás és a házasság között egy hét telt el és ez lehetett volna kevesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!