Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tartotta valaki Kozármislenybe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartotta valaki Kozármislenyben (Pécs mellett), a Két szekér fogadóban az esküvőjét? Ha nem, megnéznéd, szerinted jó-e?

Figyelt kérdés

[link]

Mikor kellene lefoglalni a helyet? Jövő május-júniusban szeretnénk az esküvőt. Jó ár a 4300Ft a teljes menüre? Mennyivel számoljunk plusz a piákkal? Zenekarostul, fényképészestül max 120an leszünk.

szerintetek szép/jó áron van?

Köszi!

2011. márc. 5. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt esküvőm, de elég sok esküvőt szoktak ott tartani, és még nem hallottam rá panaszt. Ennyit tudok, sajnos a részletekről fogalmam sincs.
2011. márc. 5. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi, de nekem nagyon nem tetszik. Én úgy vagyok vele, hogy az embernek (jó esetben) egyszer van esküvője, és azt egy elegánsabb helyen tartanám (ami nem feltétlenül drágább), mint itt. Szerintem a menüsor sem túl változatos, a szobák sem tetszenek, sem a kerthelyiség. Ez persze az én véleményem, nektek kell tetsszen!:)

Én pl. ilyesmi helyen tartanám, és ez sem sokkal drágább, és szerintem megéri spórolni rá:

[link]

Itt is vállalnak esküvőt, sőt a szervezésben is segítenek.

2011. márc. 6. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Én voltam ott egy esküvőn, semmi kifogásom sincs ellene, jó hely. Falusias volt akkor a berendezés, de tiszta volt, és finom a kaja. Szerintem, ha nem akarsz rongyot rázni, akkor pont jó.
2011. márc. 6. 21:36
 4/6 A kérdező kommentje:

amit a második linkelt, tényleg jó, de kissé messze van...:)

amúgy igen, nekünk tetszik, csak tapasztalatokat szeretnék, akiknek már ott volt, milyen volt a hangulat, kiszolgálás, stb...

2011. márc. 6. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ott volt a ballagásom, meg a nagyszüleimnek az 50. házassági évfordulója, mindkettő szuper jól sikerült. Az esküvőnk is ott lett volna, ha összehátasodunk, de lemondtuk :(
2011. márc. 9. 16:46
 6/6 A kérdező kommentje:

sajnálom:(

a tapasztalatot köszi:)

2011. márc. 9. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!