Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartotta valaki Kozármislenyben (Pécs mellett), a Két szekér fogadóban az esküvőjét? Ha nem, megnéznéd, szerinted jó-e?
Mikor kellene lefoglalni a helyet? Jövő május-júniusban szeretnénk az esküvőt. Jó ár a 4300Ft a teljes menüre? Mennyivel számoljunk plusz a piákkal? Zenekarostul, fényképészestül max 120an leszünk.
szerintetek szép/jó áron van?
Köszi!
Szia!
Bocsi, de nekem nagyon nem tetszik. Én úgy vagyok vele, hogy az embernek (jó esetben) egyszer van esküvője, és azt egy elegánsabb helyen tartanám (ami nem feltétlenül drágább), mint itt. Szerintem a menüsor sem túl változatos, a szobák sem tetszenek, sem a kerthelyiség. Ez persze az én véleményem, nektek kell tetsszen!:)
Én pl. ilyesmi helyen tartanám, és ez sem sokkal drágább, és szerintem megéri spórolni rá:
Itt is vállalnak esküvőt, sőt a szervezésben is segítenek.
amit a második linkelt, tényleg jó, de kissé messze van...:)
amúgy igen, nekünk tetszik, csak tapasztalatokat szeretnék, akiknek már ott volt, milyen volt a hangulat, kiszolgálás, stb...
sajnálom:(
a tapasztalatot köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!