Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sárga arany karikagyűrűhöz milyen színű kő illene?
Az eljegyzési gyűrűmben fehér brillkövek vannak, éppen ezért a karikába valamilyen más színűt szeretnék. Mindkettőnk gyűrűje vésett lesz (egymásba fonódó levelek )... a különbség annyi lenne, hogy az enyémben az egyik levél pici kövekkel lenne kirakva... (még nem tudom, h az egész levél, vagy csak a körvonala)
Köszönöm szépen a segítséget!! :)
Az a gond, hogyha nem valami semlegeset választasz (fekete, átlátszó...) nem mindenhez illene, nem mindenhez passzolna.
Esetleg a borostyán színű illik a sárgaaranyhoz, sőt kiemelik egymást, és megvan az összhatás, ami pedig már bármilyen ruhához, alkalomhoz stb. illik.
Hm... végül is igaz..mármint, h nem nagyon menne bármilyen ruhához...
Még azon is gondolkoztunk, hogy maga a gyűrű fehérarany lenne, de levélminták körvonala sárga arany, és az én egyik levelem türkiz színű kövekkel lenne kirakva...
:) hát, most már tényleg nem tudom... Az a gond, h a borostyán, mint szín, valahogy nem illik hozzám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!