Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mióta divat így bohóckodni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta divat így bohóckodni az esküvőn, az első táncnál? Itthon gondolom azért még nem nagyon csinálják.

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondolok:

http://www.youtube.com/watch?v=EMQuffff634&feature=related

Annyi hasonló videó van fent, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Magyarországon gondolom még nem nagyon divat, gyanítom Amerikából jön ez is. Mit gondoltok róla?

Ez csak külföldön működhet?

(Amúgy nekem annyira tetszik a ruhája a menyasszonynak ebben a videóban) :)

2011. febr. 26. 09:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

nekem nem tetszik,bár nekem alapból egy lagzi se tetszik

inkább esküvő a templomban,kocsiba be,el nászútra...

de a ruha nagyon tetszik a videóban,hasonlóra vágyom:)

2011. febr. 26. 10:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én már voltam ilyen esküvőn, baromi jó volt a pár tánca!
2011. febr. 26. 10:47
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik, túl erőltetett, és tényleg elég Hollywood-szagú.
2011. febr. 26. 10:59
 14/21 anonim ***** válasza:
79%
Nekem se tetszik. Túl sok lagziban ugyan még nem voltam, de sose volt az az érzésem, hogy belehalna bárki az unalomba, csak mert az ifjú pár úgy táncol, ahogy "szokás". Persze valakinek bejönnek a régi szokások, más meg szereti az ilyen újdonságokat.
2011. febr. 26. 11:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik :)
2011. febr. 26. 11:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezek epp spanyolok, nem amcsik. Nagy divat, hogy a par az elso tancot tanciskolaba tanulja meg, ahol ki is koreografoljak Nekik.

Ez direkt igy lett tervezve. Elejen, mintha meg csak mozogni se tudnanak, nem hogy tancolni. Unalmas, vendegek, nezok mar alig varhatjak hogy vege legyen, aztan wow. A srac az tud tancolni, mennyasszony kis valamit.

2011. febr. 26. 13:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is nagyon tetszett. Készültünk is ilyesmire. Csak a sógornőmnek két hónappal korábban volt a lagzija, mint nekünk. És ők megcsinálták. Mi meg már így nem akartuk, el is voltunk keseredve. Csak simán lassúztunk. De az első tánc után egy csomóan odajöttek hozzánk és mondták, hogy milyen jó, hogy mi nem bohóckodtuk el, és hogy így sokkal igényesebb és romantikusabb volt.
2011. febr. 26. 16:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi is szeretnénk egy ilyen táncot. Szerintem kellően bevezeti az embereket a jókedvbe.
2011. febr. 27. 20:13
 19/21 anonim ***** válasza:
én bevállalnám :-)
2011. febr. 28. 08:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem nincs semmi bajom vele, de nekem is túl erőltetettnek tűnik. Főleg, ha még bénák is hozzá és koppintás az egész. Én biztos nem csinálnék ilyet az esküvőmön, de ha ilyen lagziban lennék, mint vendég, biztos nem mondanám azt, hogy jaj de bénák voltatok, megtapsolnám meg megnevettetne tuti, csak hát...én egyébként nagy lakodalmat se szeretnék, semmi bohóckodás (tojásgörgetés meg hasonlók...), párom se olyan, aki szeret szerepelni. Így abban állapodtunk meg, hogy lesz polgári és templomi esküvő, aztán úgy 50-60 fővel (épp aki számít, a 26. nagynénikét és ezer éve vagy soha nem látott rokont nem hívjuk meg) lesz vacsora, esetleg kis táncikálós este, de nem hajnalig dáridózás. Nekem nem tetszik a túlzott feltűnősködés, és sajnos nekem ez már az a kategória.
2011. febr. 28. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!