Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülhet a polgári házasságkötés, ha késői időpontot választottunk? Este 7-re kértük. és azt mondták ez költséggel jár? Mennyire számíthatunk kb?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 09:42
11/20 A kérdező kommentje:
Csak az önkormányzatnál kértünk időpontot és alá is írtuk..Azt nem tudok h lehet e átszervezni??Sz.tem már nem....Hát majd kiderül csak kíváncsi lettem volna mit takar az h plusz költség????
2011. febr. 23. 10:30
12/20 anonim válasza:
csak nem lehet olyan sok, lehet, hogy az anyakönyvvezető túlórájához kell hozzájárulni? csak tippelgetek. akkor viszont tényleg 1-2 ezer Ft lehet.
13/20 A kérdező kommentje:
Aha hát ha csak pár ezerrel több akkor nem gáz de ha 10-20- al akkor az már nem jó:S
2011. febr. 23. 10:34
14/20 anonim válasza:
Apámék januárban kötöttek házassági szerződést, de csak papíron, nem volt semmi cécó, ők+ 2 tanú, így ingyenes volt. Csak ruhát vett apám anyumnak az volt 15ezer, de a házasságkötésért nem kellett fizetni.
15/20 anonim válasza:
"ha nekem 30 -at mondnak lefújom...nemér annyit az egész..."
Akkor fújd le, most hagyd a nőt. nem ér meg annyit ? egy templomi esküvő sokkal drágább.
16/20 anonim válasza:
a templomit cáfolnám, hogy drágább lenne. az is hely függő. van olyan pap, igaz, ritka, aki nem fogad el pénzt.
17/20 A kérdező kommentje:
Ez nagyon vicces!...amúgy én vagyok a nő??miből gondoltad h pasi vagyok?? Páromat nem izgatja pénz..öt nem érdekli mibe kerül..én úgy tűnik spurabb vagyok vagyis meggondolom menyit és mire adjunk ki....
2011. febr. 23. 15:16
18/20 A kérdező kommentje:
Persze tisztában vagyunk a költségekkel és csakis a templomi számít...csak ez még egy plusz szükséges kör..mármint a polgári házasságkötés.
2011. febr. 23. 15:18
19/20 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok...
9,50-től kérdezném, ha még olvassa a kérdést... miért gomboltak le rólatok 30 ezret?
Mi is a XI. kerbe megyünk márc elején két tanús polgárira, de úgy tudom ingyenes.
20/20 A kérdező kommentje:
Egyébként az ára attól is több lehet ha nem két embert viszel? Mert nekem pl azt mondták h az mindegy h hány fő?ilyenekről kell dönteni h zene?pezsgő, vers???
2011. febr. 24. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!