Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy kezeljem h a meghivott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem h a meghivott baratnak hitt hazaspar nem jott el az eskuvonkre?

Figyelt kérdés

Tehat meghivtuk ezt a csaladot az eskuvonkre, es nem jottek el. Szombaton volt az eskuvo es meg szerdan beszeltem a feleseggel, es mondta persze jovunk. Persze mikor meghivokat kikuldtuk ket honappal az eskuvo elott akkor is mondtak h ok ott lesznek. A gond h limitalva volt a letszam mert kicsi helyet bereltunk nem akartunk nagy eskuvot, es le kellett huzni emberkeket, mert nem fertunk volna el. Tehat elvartam volna ha nem tudnak jonni akkor szolnak, legalabb egy sms-ben. de nem. Hetfon az eskuvo utan hivtak h azon nyomban csinaljam meg az adobevallasukat mert ok elutaznak kedden es ok hetfon ala akarjak irni. en meg ossze vissza rohangaltam h a kolcsonzott dolgokat visszavigyem.

azota is a csaj hivogat h magyarazzak neki konyvelest. de en mar nem akarok evvel a csaladdal foglalkozni.

ti mit gondoltok az egeszrol?

2011. febr. 21. 07:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ebben az egészben a pofátlanság a legrosszabb. hogy azóta hívogat más miatt, és úgy csinál, mintha nem történt volna semmi...
2011. febr. 21. 08:14
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

de hát én ezt nem értem... és hétfőn nem is mondott a csaj semmiféle magyarázatot, hogy ja, egyébként bocs hogy nem tudtunk menni, mert belázasodott Marcika? vagy valamit?

De egyébként teljesen mindegy, hacsak nem a kórházban ült az intenzíven vagy a rendőrségen a férjét várta :) akkor van magyarázat arra hogy miért nem írt még egy smst se hogy nem mennek...

Egyébként szerintem ő úgy gondolta, hogy nem sértődhetsz meg, mert "kifizette" a vacsora árát, tehát neked nem okozott kvázi veszteséget a hiányuk. Csak azzal nem számol, hogy akkor mást hívtál volna meg helyettük.

De egyébként tényleg rá kéne kérdezni hogy miért nem jöttek el, aztán majd mond valamit. de az sms hiányára akkor sincs magyarázat, csak az hogy egy nemtörődöm bunkó.

2011. febr. 21. 08:14
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Irod, hogy problémák vannak közöttük: lehet, hogy indulás elött összevesztek, és ezért nem mentek - utána meg kinos lett volna elmondani, hogy mi is történt.

Ha éppen összeveszik egy pár, és mindketten meg vannak sértödve, meg elkereredve, akkor egész biztos nem az lesz az elsö, hogy irjanak neked (vagy bárki másnak is) SMS-t, hogy nem tudnak buliba menni. Másnap meg már szégyellték az egészet, és mivel anyagi kár nem ért benneteket, ezért nem akarták újra elöhozni, mert nekik kimondottan kíbnos ügy lenne.

A legértelmesebb dolog részedröl, ha - személyesen és négyszemközt!!! - megkérdezed a nöt, hogy mi is volt. Csak ennyi alapján elitélni öket és megszakitani a kapcsolatot igencsak primitiv viselkedés.

2011. febr. 21. 08:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Kérdezd már meg kerek-perec,hogy miért nem tudtak jönni!?Azzal nem leszel okosabb ha itt találgattattod az emberekkel,hogy mi lehetett,miért nem mentek!
2011. febr. 21. 08:42
 15/25 anonim ***** válasza:

Alapvető illemszabály jelezni, hogy nem tud menni.

Ellenben a hirtelen felszabadult helyre kifejezetten megalázó mást beültetni. - "X.Y. nem ért rá, gyere edd meg a vacsoráját..., különben nem Téged hívtunk... most mégis." - Nos, kimondatlanul gáz így VIP vendéget toborozni, akár 1-2 nappal korábban is.

Tehát protokoll szerint hiába szólt volna a helyét ciki másnak átadni....

2011. febr. 21. 09:00
 16/25 anonim ***** válasza:
57%
Én biztos, hogy sajnálkozva mewgemlíteném, aztán meg segítenék. Az ember nézze saját magát, árassza a jóságot, a maga érzelmeit érezze. A másik embernek meg meg kell engedni, hogy ő is legyen önmaga. Szóüval, "Take it easy" "vedd könnye" rá se ránts. Így leszel boldog, nem attól ha elkezdesz "igazságoskodni".
2011. febr. 21. 09:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nem segítenék: "Tudod, szombaton volt az esküvőm, most rengeteg az intéznivaló, ezen a héten nem dolgozom. Jövő héten szívesen segítek."

Az ajándékot meg visszaküldeném, ha felemlegetik. Kell a francnak.

2011. febr. 21. 10:15
 18/25 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy a meghívók kiküldése után húztatok ki már meghívott embereket? Mert ha igen, akkor ti sokkal de sokkal gázabbak vagytok azoknál, akik nem jelentek meg.
2011. febr. 21. 11:33
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a dolog azzal van kapcsolatban, hogy most hirtelen el kell nekik utazni. Ez olyankor szokott előfordulni, amikor valaki az ország másik részében élő családtag halálhírét kapja. Ha itt is valami ilyesmiről van szó, nemcsodálom, hogy nincs kedve lakodalomba menni. Mindenképpen megkérdezném, hogy mi volt az oka, hogy nem mentek el? Rákérdeznék arra is, hogy hova utaznak, és miért ez a hirtelen időzavar részükről?
2011. febr. 21. 13:08
 20/25 A kérdező kommentje:

07.58 - azert tettem itt fel a kerdest, mert kivancsi voltam masok velemenyere, h nem e en reagalom tul az egeszet.

Helyesiras / magyar gramatika - egyreszt nem tudom es tobb esetben tapasztaltam h emberkek le vannak hurrogva a helyesirasert vagy epp en esetemben a grammatikaert. Az en esetemben tobb mint 20 eve angol nyelvteruleten elek, mondhatni az angol az anyanyelvem, hisz napi 99%ban ezt a nyelvet beszelem. Na mar most ha en latnalak kiirni egy kerdest egy nagol forumon agolul, akkor en is kotekedhetnek, helyesiras, gramatika etc. De nem teszem, mert nem ez a lenyeg. ahhoz kepest h kulfoldon elek mar jo regota, megsem kopott el a magyar nyelvtudasom, es ha becsuszik egy ket hiba az annak koszonheto h a nyelvet nem hasznalom napi rendszeresseggel. Ferjem nem magyar, magyarul nem is beszel, tehat vele nem tudok magyarul beszelni.

2011. febr. 22. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!